Mikor közöltétek a párotokkal és rokonokkal a hírt, hogy babát vártok? (hétre gondolok)
A szüleinkkel, testvéreinkkel még az első 12 hét folyamán, vagyis amikor kiderül. A nagyszülőkkel, unokatestvérekkel, barátokkal csak a 20. hét után.
Sajnos nálunk fennáll a veszélye annak, h genetikai betegsége legyen, így a jelentősebb vizsgálatokig nem akarjuk közölni többiekkel.
A teszt után nem bírtuk sokáig
kb 5 hetesen .a legközelebbieknek a leghamarabb, aztán sorban.. :)
A párommal úgy alakult,hogy rögtön. Előtte elterveztem,hogy majd hogyan fogom neki előadni. Csak hát elég korán, csak viccből csináltam egy tesztet,ami időn túl pozi lett. Reggel megcsináltam, pár perc múlva ránéztem, semmi,ezért otthagytam. Este valami baromi későn értünk haza, és ahogy elmentem pisilni ott volt a teszt és rajta a halvány 2. csík. Úgy megdöbbentem,hogy kiszaladtam és kérdeztem,hogy ő látja-e. Mondta,hogy persze,hogy látja, de nem tudja mit jelent!:) Rá egy napra már időn belül is az lett. Szóval így lőttek a nagy bejelentésnek!:) Családdal rá két napra már közöltük. A család meg örömében kb. mindenkivel!:)
25 heteske
Anyukáméknak a teszt után azonnal.
Anyósoméknak és a többi közeli rokonnak a 10. héten.
Főnökömnek és a kollégáknak a 10. héten.
A párommal azonnal,hiszen Ő a gyerekek apja :-D
A családdal pedig csak a 12. hét után. Mivel addig bármi történhet (jó,ez után is,de az első 12 héten több a vetélés esélye)-így 2 terhességről csak mi tudunk a párommal.
Üdv:2gyerkőcös,39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!