Mennyi ideje voltatok együtt párotokkal, mikor gyereket vállaltatok?
Mi másfél évet voltunk együtt mikortól akartunk babát és másfél évbe került.
Na de érdekes volt, mert az elsö együttlétkor párom nem tudta, hogy szedek gyógyszert és csak úgy együtt voltunk amikor rákérdeztem azt mondta hogy ha terhes lennék ö lenne a legboldogabb és én is. De aztán vártunk másfél évet, de akkor már biztosan tudtuk hogy egymástól akarunk gyereket.
Most 30 évesek vagyunk és 10 hós a babánk.
4 hónapja.
16 éve vagyunk házasok.
Kb 8 honapja voltunk egyutt, amikor elhataroztuk, hogy johet a baba, de mar elotte is szoba kerult elmeleti szinten.
Vegul 1 ev 1 honappal a megismerkedesunk utan fogant meg az elso gyermekunk.
Tudod, nem feltetlenul az ido szamit.
Stabil volt a hatterunk is, hamar osszehazasodtunk, a kapcsolatunk mindig "alomszeru" volt, pedig voltak eles kanyarok benne. Azota is ilyen, rengeteg probat kialltunk mar. Megtalalta a zsak a foltjat.
Egy korabbi kapcsolatom 6. eveben az exem felhozta a gyerektemat, en pedig annyira megdobbentem, hogy felhuztam a nyulcipot es kiszalltam. Akkor dobbentem ra, hogy nem akarok tole gyermeket, nem szeretnem vele leelni az eletemet. Szoval ha valamiert neki 6 ev utan megis igent mondok, akkor is rosszul dontok, pedig az sok ido.
1 hónapja!
Véletlen baba,fogamzásgátló mellett lettem terhes...
de ha már így alakult,megtartottuk..Most 2,5 éves és nemsokára jön a kistesó..(22hetes a pocakomban:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!