Anyukák, akik sok időt töltötök kettesben a párotokkal, miket szoktatok csinálni?
Azért kérdezem, mert amióta megszületett a lányunk, keveset tudtunk vagy akartunk kettesben lenni.
Vagy nem volt lehetőség rá, vagy pedig ha volt akkor hiányzott nagyon, és többet nem mentünk el.
Szerencsére anyukám tud rá vigyázni akár 1-2 napot is, de az nekünk sok.
Most úton van a tesó - nemsokára megint nem lesz időnk egymásra.
Gondoltam ezalatt az egy-két maradék hónap alatt még jó lenne pár délutáni - esti közös program.
Vacsorázni voltunk, színházba nemsoká megyünk, ma pedig moziba.
Miket lehet még csinálni?
Már annyira elszoktam a kettesben mászkálástól,hoyg nincsenek ötleteim...
Hát mi első sorban beszélgetni szoktunk.
Beülünk valahová, ahová kedvünk tartja, és 2 órát is beszélgetünk. Nekünk már kettő van, így hétköznap sokszor nem futja csak a teendők megbeszélésére, arra hogy "hogy vagyunk", akár egymással is, arra már nem.
Ezt hetente egy délutánon pótoljuk.
Mondjuk nekem nem "hiányoznak" olyankor a gyerekek, én élvezem nélkülük.
Nyáron meg 3 napra voltunk kettesben, na ott már hiányoztak picit, de azért átvészeltük, annál nagyobb volt az öröm, a lendület, amikor találkoztunk!
Hová valósiak vagytok? a környék nevezetességeiből, helyi múzeumokból/art klubokból stb érdemes lehet szemezgetni.
nézzétek meg pl az Igazából szerelem c filmet és aztán egy forró csoki mellett beszélgessetek róla, hogy kiből milyen érzelmeket váltott ki egy-egy rész, melyik volt a kedvenc sztoriszál benne stb.
Csináljatok közösen a lányotoknak egy babaházat kartonból: tervezzétek meg, gondolkodjatok a kivitelezésen, és alkossátok meg együtt :-)
Kiránduljatok el újra egy számotokra fontos helyszínre, pl első randi vagy ilyesmi
Szervezzetek a barátokkal egy laza beszélgetős v társasozós délutánt (mert nem feltétlenül a csak kettesben töltött idő képes az összetartozást erősíteni)
Én már annak is örülök, ha lefekszem az ágyra és odafekszik mögém, átölel és ad egy puszit.
Persze, jól esik kiszabadulni, elmenni ide-oda, de azért mi szeretjük magunk mellett tudni a lányunkat. Főleg, hogy mind a két felmenői tábor között van 1-2 'elmés', akire még a kutyánkat se bíznánk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!