Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem tervezték a kisbabát...

Akik nem tervezték a kisbabát hogyan közöltétek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Megtartottátok? Hány évesek voltatok? Együtt vagytok még? Párotok hogy reagált?
2011. aug. 11. 18:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam gyógyszert szettem nem jött meg a gyógyszer szünetébe.mi közösen vettünk tesztet így nem kellett elmondani.megtartottuk volna de sajnos koraszülött lett és elvesztettük.most van egy nyolc hós babám,szóval együtt vagyunk még.
2011. aug. 11. 18:29
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
A mi kisfiunk egy hatalmas balhé hatalmas békülésének eredménye :) Utána nem sokkal persze ismét összevesztünk, majd kibékültünk, akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok. Mivel az egész kapcsolatunkat át kellett beszélni, így szimplán közöltem vele. Nem örült, nem volt kész egy gyerekre hisz még maga is az volt igaz 28 évesen. Én 19 voltam, szerettem volna. Végül én bevállaltam, hogy megtartom, ő pedig azonnal támogatott ebben. Megtartottuk, összeköltöztünk és együtt neveljük a lassan 1 éves fiunkat, akit imád.
2011. aug. 11. 18:32
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
mivel óvszerrel védekeztünk,és egyszer nem használtunk tudta,h benne lehet a pakliban.Miután teszteltem,felhívtam és megmondtam neki,hogy üljön le,mert durvát fogok mondani.Először kissé sokkolta a hír,de fel sem merült,h elvetessük.23évesek vtunk,azóta összeházasodtunk és már a kicsi is megszületett:)
2011. aug. 11. 19:21
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Ovszerrel vedekeztunk a ferjemmel.El felejtettunk venni, igy nem volt otthon.Mondta a fejem max lesz egy kisbabank....de o sem vette komolyan, hogy 1 alkalombol baba lehet......

Mar 18 honapos a lanyunk :)

2011. aug. 11. 19:56
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

28 voltam, mondtam, hogy nem jött meg.

Aztán csináltam tesztet és megmondtam az eredményt.

Akkor már majdenm 8 éve voltunk együtt, azóta eltelt még 12, és van még egy gyerekünk (ő sem volt tervezett)

2011. aug. 11. 20:13
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszer mellett lettem terhes. Eljött velem a nőgyógyászhoz, akihez citológiára mentem. Mikor a doki megmondta, mi a helyzet, elkezdtem bőgni (3 és fél hónapos voltam akkor, nem volt semmi előjel, egy nappal előttem mondtam fel a munkahelyemen egy másik melóhely ígéretével a zsebemben, plusz egy hónappal előtte költöztünk közös albérletbe...)

Szóval, kijöttem zokogva a dokitól, párom orra alá dugtam az UH-s képet, és mutogattam, hogy itt a feje, itt a keze, emez meg itt a lába... Ő rám nézett, és közölte: "szívem, szarban vagyunk".

Októberre várjuk a kislányunkat, a párom szüleinél lakunk egy külön szinten, és igyekszünk mindent megadni egymásnak és a babának, amit kell és lehet. :)

Plusz adalék: minden számítás szerint a kislányunk az egy éves évfordulónkon fogant. :)

2011. aug. 11. 20:21
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Sírva. 5 éve voltunk együtt, de megijedtem, akarja-e, én akarom-e? Nagyon kiborultam, de nem tudtam titkolni, mert bőgve, teszttel a kezemben talált mikor hazaért a munkából. Aztán elővette a gyűrűt a zsebéből, hogy "úgyis kereste az alkalmat, hát itt van"...azóta 4 gyereket nevelünk együtt. :))
2011. aug. 11. 20:30
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: én 29, ő 32 éves volt.
2011. aug. 11. 20:30
 9/34 anonim ***** válasza:
60%
jó pofák
2011. aug. 11. 20:31
 10/34 anonim ***** válasza:
87%
Üdítő ilyen pozitív sztorikat olvasni a sok abortuszos történet után. örülök, hogy vannak még normális erkölcsű emberek, akik nem ölik meg a babájukat, mert nem akkor jött, mint tervezték, és nem is bánták meg, hogy így döntöttek. Sok boldogságot mindenkinek!
2011. aug. 11. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!