Akik nem tervezték a kisbabát hogyan közöltétek a párotokkal?
Ovszerrel vedekeztunk a ferjemmel.El felejtettunk venni, igy nem volt otthon.Mondta a fejem max lesz egy kisbabank....de o sem vette komolyan, hogy 1 alkalombol baba lehet......
Mar 18 honapos a lanyunk :)
28 voltam, mondtam, hogy nem jött meg.
Aztán csináltam tesztet és megmondtam az eredményt.
Akkor már majdenm 8 éve voltunk együtt, azóta eltelt még 12, és van még egy gyerekünk (ő sem volt tervezett)
Gyógyszer mellett lettem terhes. Eljött velem a nőgyógyászhoz, akihez citológiára mentem. Mikor a doki megmondta, mi a helyzet, elkezdtem bőgni (3 és fél hónapos voltam akkor, nem volt semmi előjel, egy nappal előttem mondtam fel a munkahelyemen egy másik melóhely ígéretével a zsebemben, plusz egy hónappal előtte költöztünk közös albérletbe...)
Szóval, kijöttem zokogva a dokitól, párom orra alá dugtam az UH-s képet, és mutogattam, hogy itt a feje, itt a keze, emez meg itt a lába... Ő rám nézett, és közölte: "szívem, szarban vagyunk".
Októberre várjuk a kislányunkat, a párom szüleinél lakunk egy külön szinten, és igyekszünk mindent megadni egymásnak és a babának, amit kell és lehet. :)
Plusz adalék: minden számítás szerint a kislányunk az egy éves évfordulónkon fogant. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!