A nem tervezett terhességet hogyan közöltétek a párotokkal? Volt olyan, akinek a partnere rosszul fogadta a hírt? Mit léptél ez ügyben?
Mi kb. egy éve beszéltünk az örökösről. (A lánya hozta fel, hogy házasodjunk már össze, mert ő nagyon szeretne egy hugicát.) A gyereknek nem válaszolt,hanem elterelte a beszédtémát. De én utána újra felhoztam a témát. Erre ő azt mondta, hogy akkor akar még 1 gyereket, ha 100%-osan biztos benne, hogy velem fogja leélni az életét. Mert nem akar még 1 gyereket úgy, hogy lehet, hogy szakítunk. És akkor 2 gyereke lesz 2 különböző anyától.
Erre én azt mondtam, hogy soha nem lehet 100%ig biztos benne, hogy örökre együtt maradunk. (Az előző gyereke úgy fogant, hogy kb. 2-3 hónapja voltak együtt, és aztán a gyerek miatt maradt a nővel.) Viszont mi 2 éve együtt vagyunk, több mint 1 éve együtt élünk.
Emiatt kicsit félek, hogy hogyan fogja fogadni a hírt. Mert lehet, hogy örülni fog neki, de félek, hogy nem.
Hát, remélem, hogy a párod jól fogja fogadni a hírt!!!:)
Semmiképpen ne vetesd el, ha te szeretnéd ezt a babát, hidd el, hogy nem fogod megbánni, hogy életet adsz ennek a csodának.:) Mi elég régóta együtt voltunk a párommal(4,5év), amikor kiderült, hogy babát várok. Én sem tudtam, hogy mondjam el, mert nem tervezett volt. Aztán amikor elmondtam, nagyon nem örült neki...főleg, mert 12.hét után derült ki...sajnos elhagyott, mert ő még "fiatal" ahhoz, hogy családja legyen(25 éves) és élni akar...de most, hogy már nemsokára itt tarthatom a kezemben a lányomat, mindennél boldogabbá tesz, főleg, hogy a család mellettem áll és támogat. Amúgy azóta az exem rájött, hogy apa lesz és próbál mindenben segíteni, nagyon megváltozott...lehet, hogy egyszer csak visszajön hozzánk...:)
Remélem nálatok minden rendben lesz, írd meg hogy mit reagált a párod!!!!!
31 hetes kismama:)
Köszönöm a tanácsokat! Nem bírtam tovább, úgyhgy csütörtökön elmondtam a páromnak, hogy babánk lesz.
Közölte, hogy ő még várt volna vele, de ha már úton van, akkor nincs mit tenni. De ezt leszámítva örült a hírnek. Közölte, hogy a nőgyógyászhoz is velemjön, mert szeretné látni a gyerekét. :)
Úgyhogy mostmár teljes az örömöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!