Hogy közöltétek a párotokkal, hogy babátok lesz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 20:50
1/7 anonim válasza:
Én a kezébe adtam a pozitív tesztet és könnyek között mondtam "kisbabánk lesz".
De van aki kis cipőt vesz és egy meghitt vacsi után átadja neki.
2/7 anonim válasza:
mikor egy nap már kimaradt a mensim tudta hogy terhes vagyok látta rajtam. a járásomon a cicimen. aztán nem sokkal együtt néztük a teszten a csíkot, el se tudtam volna kergetni:-)) hát így tudta meg a jó hírt!
3/7 anonim válasza:
Szia! Én vettem egy Palackpostát, és beküldtem a férjem nevére futárral egy fényképpel a tesztröl és a babárol amit az ultrahangon kaptam! Állitólag sirva fakadt örömében! De hallottam olyat is, hogy a tesztröl csináltattak ostyát, és rajta volt a tortán amit kapott az apuka!!
4/7 anonim válasza:
Lehet most lepontoztok,de mi együtt vártuk azt a pár percet h lesz-e csik a teszten vagy sem....el se tudtam volna titkolni mig mondjuk eljutok dokihoz:)
5/7 anonim válasza:
Mi is együtt izgultunk a teszt felett, hogy lesz-e csík... lett! :D
Mikor nem jött meg a mensim, még ő vette meg aznap a tesztet, szóval egyértelmű volt, hogy minél hamarabb tudni szeretné :)
6/7 anonim válasza:
Mi most tervezzük a babát, remélem ebbe a hónapban sikerülni fog... De én úgy fogom elmondani a páromnak hogy a pozitív tesztet (persze jól becsomagolva, lemosva) beleteszem egy kicsi dobozba a kiscipő mellé. És gyertyafényes vacsi után odaadom neki. :-)
7/7 anonim válasza:
Nekem mikor pozi lett a tesztem, elmentem vettem a férjemnek egy inget, és annak a zsebébe csempésztem bele a pozitív tesztet:) Mikor megnézte, persze elsőre nem vette észre, de ahogy forgatta az inget, észrevette hogy van valami a zsebében. Hát hatalmas volt az öröm, a szeme is könnyes lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!