Hogy közöltétek hogy érkezik a baby?
Az első alkalommal hajnal 4 körül ébresztettem, hogy 'apuka leszel'! Rögtön magához tért,pedig nehezen ébred. :-)
A második alkalommal a tesztet dugtam az orra alá, hogy 'na mit látsz rajta'? A másodikat nem terveztük, de nagyon örülünk neki, most vagyok 6 hetes km.
1.vagyok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Találsz még nagyon sok ilyen kérdést ha rákeresel!
Nekem bárányhimlősek lettek a gyerekek és mivel sokan riogattak azzal hogy ha terhes vagyok akkor felejtsem el a babát...csináltattam tesztet és pozitív lett! Be voltam sz*rva hogy most mi lesz! Az első uh-n közölték velem hogy méhen kívüli!!! Egy hetet feküdtem a kórházban,végig sírtam azt az egy hetet!!! Majd eljött a hetedik nap, még egyszer megultrahangoztak hogy lássák mi újság van és a doki elkezte mondani hogy az uterusban ...mm-es petezsák!!! :) Hallanod kellett volna engem, sírtam és nevettem és dadogtam....hihetetlen érzés volt!!! Majd haza mentem és a férjemet otthon vártam egy bébi cipőcskével!!! Én nem tudtam neki mondani semmit mert már sírtam az örömtől de ő mikor meglátta a kiscipőcskét tudta hogy mi a helyzet, majd felkapott, szorosan átölelt és csókolgatott, persze ő is elérzékenyült!!! :))))
the end
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!