Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem tervezték a kisbabát...

Akik nem tervezték a kisbabát hogyan közöltétek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Megtartottátok? Hány évesek voltatok? Együtt vagytok még? Párotok hogy reagált?
2011. aug. 11. 18:22
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Igen nagyon jó ilyen történeteket olvasni. :)
2011. aug. 11. 21:23
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

19.56-os vagyok

raadasul meg mindig ovszerrel vedekezunk es nemreg koltoztunk es mar elpakoltam a mindenfele cuccokat, csak a legszuksegesebbek maradtak elol.

Persze megint nem volt keznel ovszer :D 1 hete hanyingerem van, de meg mindig negativ a tesztem :(

Mar 6 eve elunk egyutt es tobb mint 3 eve vagyunk hazasok :)

2011. aug. 11. 21:51
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor megláttam,hogy két csíkos,kiugrottam a wcről, rácsuktam az ajtót. Aztán visszamentem,jól láttam-e, s elkezdtem sírni. A párom odajött,mondtam ez két csíkos,ő táncolt örömében, pedig neki már van 2 lánya az előző házasságából. Én meg megijedtem,mert nem jó az egészségem,féltettem a babát, de egészséges,életem boldogsága, drága szemefényem!!!!!!!!
2011. aug. 11. 22:52
 14/34 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy mindenkinek ennyire pozitív lett az élete így is. Az a helyzet hogy kiderült, hogy terhes vagyok, de nem merem elmondani neki, mert, félek a reakciójától. Terveztünk babát, de olyan 1-2 év múlva csak. Most külföldön van, holnap érkezik haza és még mindig nem tudom, hogy álljak elé. Már az is megfordult, hogy nem is kellene szólnom neki és a nővéremhez költözni egy időre. Mert mindig az lebeg, a szemem előtt mi van, ha teljesen kiakad és nem is akarja a babát.És azt olyan rossz lenne hallani.
2011. aug. 11. 23:46
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki nyugodtan. Ha szeret Téged, akkor örülni fog, hidd el.:)
2011. aug. 12. 07:58
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan gondolja Veled,hidd el nem az az 1-2 év számít.Mondd el neki mindenképpen:) Majd írj,hogy mi volt a reakció.:)
2011. aug. 12. 08:11
 17/34 A kérdező kommentje:
Annyira izgulok, azt sem tudom, hogy kezdjek bele. Elvileg délbe és 1 óra között ér haza.
2011. aug. 12. 10:54
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
hú,írd meg,mit mondott,nagyon kíváncsi vagyok!
2011. aug. 12. 13:04
 19/34 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Nem szólt semmit csak kiviharzott az ajtón.
2011. aug. 12. 14:08
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
ez volt az első sokk.aztán lehet járkál kicsit,gondolkozik és egy csokor virággal megy haza.majd írd meg,mi lett a történet vége.remélem jó.nektek pedig jó egészséget kívánok.
2011. aug. 12. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!