Miért nem vállalnak több gyereket a magyarok?
(fili)
Annyiban tartozik a témához, hogy sokan azt írják nincs munka ezért nem vállalnak gyereket. És ezen kívül még számtalan lehetőség van, hogy dolgozni tudjanak.
Nem tudom.Nekem 4 van(nem vagyok cigány).
Mikor a 4. babával terhes lettem anyukám,anyósom azt mondták vetessem el,nem tettem, ma 1 éves a kicsi.Anyósom azóta is rengetegszer mondta:elég lett volna nektek 2 gyerek is.
Szóval az egész magyar társadalom sajnos gyerekellenes.
Nos ez nem a témához tartozik,de ezek nem ukránok és románok,hanem kárpátaljai és erdélyi magyarok!
ha nem tartozik a témához akkor ne javítsd ki
ott voltál és tudod ???
honnan tudod h nem tényleg román és ukrán volt ???
pff állampolgárilag nem magyarok
"Annyiban tartozik a témához, hogy sokan azt írják nincs munka ezért nem vállalnak gyereket. És ezen kívül még számtalan lehetőség van, hogy dolgozni tudjanak."
oksa akkor keress nekem melót légyszíves
2 gyerekkel is majdnem 1.5 évembe került mire lett pedig akkor még nem volt váltság
mire számítsak 3 mellet ???
látom lepontoztak, csak azért mert a terhesség nekem nagyon nehéz fizikai fájdalmat okozott és nem merek így belevágni még egy gyermek kihordásába. Lesz egy gyermekem és annak a feneke alá fogok tolni mindent, mert kinek adjam ha ne neki. Én akkor leszek boldog ha ott annak látom.
Sok szülő nem engedi a gyermekét főiskolára egyetemre, mert messze van és nincs pénz finanszírozni a suli költségeit.
Nekem 3 gyerekem van. Átlagos körülmények között élünk.
Az összes gazdag ismerősömnek csak egy gyereke van, mindegyik családban van legalább egy, de inkább 2 autó. 4-5 szobás házakban élnek. Az, hogy sok családban csak egy gyerek van, sokszor az önzésnek is köszönhető.
Nekem már van egy gyermekem. Szeretnénk neki egy testvért. Sajnos egyenlőre nem jön össze, volt már missed ab-om, méhen kívüli terhességem. De legalább ott a remény, hogy talán lehet még.
De sokan, nagyon sokan küzdenek másodlagos meddőséggel. És nem biztos, hogy az ismerősök orrára kötik, hogy igen, szeretnénk mi még egy gyereket, csak épp nem jön össze.
Ilyen is van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!