Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem vállalnak több...

Miért nem vállalnak több gyereket a magyarok?

Figyelt kérdés
Magyarországon 30 éve csak fogy a magyarság és egyedül a cigányok szaporodnak.
2011. aug. 6. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
48%

(fili)

Annyiban tartozik a témához, hogy sokan azt írják nincs munka ezért nem vállalnak gyereket. És ezen kívül még számtalan lehetőség van, hogy dolgozni tudjanak.

2011. aug. 10. 22:32
 72/89 anonim válasza:
62%
Ez nagyon igaz...
2011. aug. 10. 22:32
 73/89 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom.Nekem 4 van(nem vagyok cigány).

Mikor a 4. babával terhes lettem anyukám,anyósom azt mondták vetessem el,nem tettem, ma 1 éves a kicsi.Anyósom azóta is rengetegszer mondta:elég lett volna nektek 2 gyerek is.

Szóval az egész magyar társadalom sajnos gyerekellenes.

2011. aug. 11. 00:07
 74/89 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, hogy nálunk pl. tényleg nincs munka, mert kicsi a település. Tudnék én ingázni, de akkor a gyerek 12 órát van oviban, mert így jár a busz. Bármit nem tudok elvállalni, segítség meg nincs gyerekfelügyeletre.
2011. aug. 11. 06:23
 75/89 anonim ***** válasza:
80%

Nos ez nem a témához tartozik,de ezek nem ukránok és románok,hanem kárpátaljai és erdélyi magyarok!

ha nem tartozik a témához akkor ne javítsd ki

ott voltál és tudod ???

honnan tudod h nem tényleg román és ukrán volt ???

pff állampolgárilag nem magyarok

2011. aug. 11. 07:48
 76/89 anonim ***** válasza:
72%

"Annyiban tartozik a témához, hogy sokan azt írják nincs munka ezért nem vállalnak gyereket. És ezen kívül még számtalan lehetőség van, hogy dolgozni tudjanak."

oksa akkor keress nekem melót légyszíves

2 gyerekkel is majdnem 1.5 évembe került mire lett pedig akkor még nem volt váltság

mire számítsak 3 mellet ???

2011. aug. 11. 07:52
 77/89 anonim ***** válasza:
35%

látom lepontoztak, csak azért mert a terhesség nekem nagyon nehéz fizikai fájdalmat okozott és nem merek így belevágni még egy gyermek kihordásába. Lesz egy gyermekem és annak a feneke alá fogok tolni mindent, mert kinek adjam ha ne neki. Én akkor leszek boldog ha ott annak látom.

Sok szülő nem engedi a gyermekét főiskolára egyetemre, mert messze van és nincs pénz finanszírozni a suli költségeit.

2011. aug. 11. 08:04
 78/89 anonim ***** válasza:
41%
Én csak azért, mert egy-két ősmagyar itt szónoklatot tart, hogy sok gyereket kell vállalni még nem fogok. Teljesen boldog család vagyunk egy gyerekkel is, aki attól függetlenül, hogy egyke még nem követelőző, hisztis akármi, mint ahogy a sok szűk látókörű megmondja. Egy gyereket is lehet szépen és tisztességesen felnevelni, hogy tudjon értékelni dolgokat. Ez nem gyerekmennyiségtől függ.
2011. aug. 11. 08:24
 79/89 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 gyerekem van. Átlagos körülmények között élünk.

Az összes gazdag ismerősömnek csak egy gyereke van, mindegyik családban van legalább egy, de inkább 2 autó. 4-5 szobás házakban élnek. Az, hogy sok családban csak egy gyerek van, sokszor az önzésnek is köszönhető.

2011. aug. 11. 15:25
 80/89 anonim ***** válasza:

Nekem már van egy gyermekem. Szeretnénk neki egy testvért. Sajnos egyenlőre nem jön össze, volt már missed ab-om, méhen kívüli terhességem. De legalább ott a remény, hogy talán lehet még.

De sokan, nagyon sokan küzdenek másodlagos meddőséggel. És nem biztos, hogy az ismerősök orrára kötik, hogy igen, szeretnénk mi még egy gyereket, csak épp nem jön össze.

Ilyen is van sajnos.

2011. aug. 12. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!