Miért nem vállalnak több gyereket a magyarok?
Figyelt kérdés
Magyarországon 30 éve csak fogy a magyarság és egyedül a cigányok szaporodnak.2011. aug. 6. 16:06
41/89 anonim válasza:
Kedve kérdező, szerintem te kihagytad az én válaszom.
Mit mondtam, itt rég nem a luxusról van szó, de ez a "kaja meg alapvető dolgok" elegendőek egy gyereknek egy kicsit rossz duma. Még egyszer elmondom: én úgy nőttem fel, hogy csak ennyink volt, és állandóan rettegésben éltünk, mert nem tudhattuk, marad-e pénz, hogy télen fűteni tudjunk, és csak sóvár szemekkel nézhettük azt, ahogy a többiek osztálykirándulásra meg moziba készülnek... amikor azt látod, hogy mennyi mindenből kimaradsz, csak mert a szüleid nem tudják megteremteni az anyagi biztonságot, az nem csak fájdalmas, hanem rettentően félelmetes is.
42/89 anonim válasza:
...mert sajnos ma egy gyerek normális nevelése nem annyit jelent, hogy enni, inni adok neki, hanem ennél sokkal többet kell.
43/89 anonim válasza:
Én szívesen szülnék, sok gyereket szeretnék de míg házunk nincs addig nem. Híd alá szüljem?! De így kb. 3o leszek mire gyerekem lesz :(
44/89 anonim válasza:
Mi megtehetnénk, hogy vállaljunk még egy gyermeket, de én nem szeretnék. Mindig is egy gyermeket szerettem volna, aki már velünk van. Nekem így teljes az életem.
45/89 anonim válasza:
34 hetes magyar, büszke lehetsz rá hogy egy napot nem dolgoztál egész életedben! (valószínűleg, hogyha a 3. gyerekedet várod 24 évesen). Nyilván egyszerűbb a gyest és csp-t felmarkolni minden hónapban, a férjed meg szakadjon meg a munkában. Gratulálok! És még te hülyézel le másokat? Remélem látod a pontszámodat, kicsit vegyél vissza az arcodból!
46/89 anonim válasza:
Egy ártatlan kérdésből ilyen indulatok....Nekem is 3 gyerekem van és kikérem magamnak hogy ingyenélő,dologtalan lennék.A kérdező 60,65 éves koráig dolgozhat még eleget.Mindegy mikor vállal gyereket ha kihasználja a 3 gyereknél a 3x3 évet nem dolgozik,otthon van.De én tudom,sőt a férjem is tudja mi az 3 gyereket nevelni,mellette mindent megteszek hogy a férjemnek is könnyebb legyen.Kertet gondozok,onnan eszünk sokmindent.A férjem dolgozik,mert ő és én igy döntöttünk.Ez úgy hangzott mintha a kérdező úgy szült volna hogy kész tény elé lenne állítva.Lehet hogy a férje boldogan teszi ezt.Az enyém ezért keresett jól fizető állást,mert 3 gyereket szerettünk volna és nem akartuk,hogy vissza kelljen menni dolgozni.Mondjuk faluban bölcsi sincs nehéz lett volna.
47/89 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólónak mondanám,hogy férfi vagyok.
2011. aug. 8. 13:07
48/89 A kérdező kommentje:
Persze biztos nem szoktatok hozzá.hogy egy férfi is tehet fel ilyen kérdést....
2011. aug. 8. 13:07
49/89 anonim válasza:
Elnézést kedves kérdező,:)Kicsit felhúztam magam,bocsánat.Szóval a 24 hetes kismamát akartam írni,nem Téged...bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!