Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások is élnek így mint én?...

Mások is élnek így mint én? Már kezdek kétségbe esni.

Figyelt kérdés

Szóval 6 hónapja szültem.Tervezett kisbaba.Minden szép és minden jó volt,addig amíg a páromnak volt munkahelye.Kirúgták,létszámleépítés miatt.Bíztam abban,hogy talál állást és jobb lesz.3 hónapos volt a kislányunk,mikor kiment külföldre,azzal,hogy anyagilag jobban éljünk.Vártam...vártam.Semmi.

Itt vagyok a 3 gyerekemmel(3 kislány),és 76.600ft-ból kell éljünk,mert nem segít.Nem tudom már mit csináljak?Dolgozni nem mehetek,mert a kicsi nincs egy éves,és sajnos munka sem:(

És hova is tegyem a kicsit?Nincs aki vigyázzon rá.Magamra maradtam:(

Nem tudok neki venni ruhákat,mert 10év korkülönbség van a középső és a legkisebb lányom között,és nem hagytam sajnos meg semmit.

Én napi 1-szer eszek,hogy a gyerekeknek jusson több,de örülök,ha 3 naponta meg tudok benni 1kg almát ami 300ft/kg.

Vettem egy zsák krumplit,mert kruplis étel laktató.

Voltam bennt a családsegítőnél,de csak annyit mondtak,majd értesítenek,ha tudnak segíteni.

Adtam fel hírdetést,hogy gyermek felügyeletet olcsón vállalok(mert azért tiszta ,és megbízható vagyok,de sajnos még semmi).

A páromat nem tudom elérni,csak düh van bennem.

Hogy neveljem a gyerekeket?

Biztosan sokan vagyunk sorstársak,és nagyon szépen kérek mindenkit,hogy ne ítélkezzen rólam,mert nem ismernek,csak kérlek segítsetek,hogy mit csináljak?A gyerekeket nem adom semmi pénzért,nem hagyom!Anya vagyok,felnevelem őket,de hetek óta sajnos érzik,hogy valami nincs rendben,mert beszélni róla csak itt tudok.

Elnézést.

2011. máj. 3. 10:14
 81/97 A kérdező kommentje:

Mert még most sem hiszem el...talán azért.

Én lezárom ezt az egészet,és nem haragszom senkire,hiszen senki sem ismeri a részleteket,és engem sem.

Nem tudok maradni,mennem kell fát vágni,mert fürdetésre még fűtök a picire.

Köszönök mindenkinek mindent!

2011. máj. 3. 17:01
 82/97 anonim ***** válasza:
29%
erdekes, ha nem vagy ferjnel, en is ennel a reszletnel akadtam meg, mert privatban meg leirtad a ferjes nevedet. Miert?
2011. máj. 3. 17:06
 83/97 A kérdező kommentje:

Mert elváltam annak idején,és nem vettem vissza a lánykorit.Ez engem nem zavart.

Senkit nem csaptam be,mert én nem vagyok férjnél,hanem elvált névvel élek évek óta...és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

Ne haragudjatok,de nem tudok maradni,teendőim vannak.

2011. máj. 3. 17:13
 84/97 anonim ***** válasza:
100%
Igy mar ertheto. Remelem tudtam egy keveset segiteni es remelem hamarosan megerkezik amit mondtam. Valoban ez a szandekom.
2011. máj. 3. 17:25
 85/97 Ancsika34 ***** válasza:
Írj egy privit, ruhát én is tudok neked küldeni, írd meg a címedet!
2011. máj. 3. 21:58
 86/97 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy recepttel tudok szolgálni, hátha segít valamennyit ez is.

Mi nagyon szeretjük, egyszerű, olcsó, és nagyon hamar elkészül.

Az étel neve lepcsánka (máshol tócsninak is hívják).

Hozzávalók:

- krumpli

- liszt

- 1-2 tojás

- só

- bors

- olaj

6 db krumplit meghámozol, majd lereszeled őket. A reszelt krumplihoz hozzáadsz 2-3 kanál lisztet, és 2 db tojás. Az egészet összekevered egy kanállal, majd a forró olajba teszel egy kanálnyit, és szétnyomkodod, hogy lapos legyen. (Az olaj mennyiségére figyelj, körülbelül annyi kell hozzá, mint egy vékonyabb szelet rántott húshoz, hogy ne égjen oda!)

Amikor aranybarnára sült, megsózod egy picit, magadnak és a nagyobb gyerek(ek)nek borsozhatod is egy csöppet, és ízlés szerint tálalod hagymával, vagy anélkül.

:)

2011. máj. 3. 22:43
 87/97 anonim ***** válasza:
3 gyerekre jár a kedvezményes kaja a suliban, indisd el a hivatalos gyerektartási pert akkor megelőlegezheti az állam a pénzt.
2011. máj. 3. 23:10
 88/97 A kérdező kommentje:

Köszönöm a receptet,ma meg is csinálom.Biztosan nagyon finom.

Intézkedek,és nagyon köszönöm mindenkinek!

2011. máj. 4. 09:38
 89/97 anonim ***** válasza:

Istenem,írtok sok butaságot..

Kezdem avval,hogy nekem is élettáram van,mégis van asszony nevem.Régen elváltam,de a nevemet nem változtattam meg.Valószínű,hogy a kérdező is így van.Van asszonyneve de élettársa is van..Ebben mi a meglepő?

A másik: Ha valaki nem akar kapcsolatot a családjával akkor nem fog jelentkezni.Mivel nem eltűnt így a rendőrség,sőt a vöröskereszt sem tud segíteni..Ha valaki le akar lépni az le is fog..Visszatoloncolni,visszatartani senkit nem lehet..

Én Is külföldön élek.Bizony ismerek olyan férfit aki már 2 éve kint él,és sosem titkolta,hogy otthon hagyta a feleségét,és a kisfiát a szarban..nem is érdekli a családja..Ő is úgy jött ki,hogy a "jobb élet reményében" hogy több pénzük legyen..De még egyszer sem küldött haza pénzt,és nem is érdekli a családja..Annyira nem foglalkozik velük,hogy itt kint él egy fekete nővel mint marci a hevesen..Míg a szerencsétlen élettársa otthon nehezen él a fiával addig az apuka Thaiföldre ment nyaralni..Kérdeztem,hogy soha nem kereste senki? A válasz...de igen..Az élettársa ügyvédje,de semmit nem érnek el..A külföldi fizetéséből nem tudnak levonni,(otthon nincs állása) Ha lenne vagyona akkor az élettársa perelhetné,de szándékosan nem vásárol semmit úgy hogy az az ő nevén legyen...

Szóval aki akar az le tud lépni,és végleg el tud tűnni.Sajnos ez nem egyedi eset..Sok ilyen történetet hallottam már...

Kedves kérdező..

Te azért megpróbálhatnál az államól gyerektartás előleget kérni,mert ha a férjed még Magyarországon van bejelentve és nem jelezte a végleges kiutazási szándékát,azért még vannak kötelességei,és addig ketyeg neki a óra..Ha hazajön egyszer akkor behajtják rajta úgyis..

2011. máj. 4. 15:09
 90/97 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ezek szerint nem vagyok egyedi eset.Sajnos:(
2011. máj. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!