Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások is élnek így mint én?...

Mások is élnek így mint én? Már kezdek kétségbe esni.

Figyelt kérdés

Szóval 6 hónapja szültem.Tervezett kisbaba.Minden szép és minden jó volt,addig amíg a páromnak volt munkahelye.Kirúgták,létszámleépítés miatt.Bíztam abban,hogy talál állást és jobb lesz.3 hónapos volt a kislányunk,mikor kiment külföldre,azzal,hogy anyagilag jobban éljünk.Vártam...vártam.Semmi.

Itt vagyok a 3 gyerekemmel(3 kislány),és 76.600ft-ból kell éljünk,mert nem segít.Nem tudom már mit csináljak?Dolgozni nem mehetek,mert a kicsi nincs egy éves,és sajnos munka sem:(

És hova is tegyem a kicsit?Nincs aki vigyázzon rá.Magamra maradtam:(

Nem tudok neki venni ruhákat,mert 10év korkülönbség van a középső és a legkisebb lányom között,és nem hagytam sajnos meg semmit.

Én napi 1-szer eszek,hogy a gyerekeknek jusson több,de örülök,ha 3 naponta meg tudok benni 1kg almát ami 300ft/kg.

Vettem egy zsák krumplit,mert kruplis étel laktató.

Voltam bennt a családsegítőnél,de csak annyit mondtak,majd értesítenek,ha tudnak segíteni.

Adtam fel hírdetést,hogy gyermek felügyeletet olcsón vállalok(mert azért tiszta ,és megbízható vagyok,de sajnos még semmi).

A páromat nem tudom elérni,csak düh van bennem.

Hogy neveljem a gyerekeket?

Biztosan sokan vagyunk sorstársak,és nagyon szépen kérek mindenkit,hogy ne ítélkezzen rólam,mert nem ismernek,csak kérlek segítsetek,hogy mit csináljak?A gyerekeket nem adom semmi pénzért,nem hagyom!Anya vagyok,felnevelem őket,de hetek óta sajnos érzik,hogy valami nincs rendben,mert beszélni róla csak itt tudok.

Elnézést.

2011. máj. 3. 10:14
 71/97 anonim ***** válasza:
A testvérem Hollandiában él, ha gondolod, megkérem, ő tud keresgélni. Nevét, életkorát, feltételezett várost át tudod küldeni?
2011. máj. 3. 16:08
 72/97 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy milyen ország, milyen cég, akkor a céget kell elérni, akárhogy is. Rendőrség hogyhogy nem segít? Ez hihetetlen, hogy negyed éve nem elérhető egy ember és a rendőrség nem segít ilyen adatok birtokában. Megvan az ország, megvan a cég. ?? Nem lenne nagyon nehéz kideríteni, hogy ott van-e, dolgozik-e, él-e.
2011. máj. 3. 16:09
 73/97 anonim ***** válasza:

Ha bejelentik egy nagykorú személy eltűnését, akkor a rendőrségnek hivatalból kötelessége nyomozást indítani és körözést kiadni. Ha megtalálják, akkor még mondhatja azt, hogy önszántából tűnt el. Ebben az esetben a keresőnek annyit mondanak, hogy jól van, de saját kérésére további információt nem adhatnak ki.

Ez a hivatalos ügymenet, úgyhogy valószínűtlen a történet, miszerint nem foglalkoznak vele.

2011. máj. 3. 16:17
 74/97 A kérdező kommentje:

Na itt zárom is az ügyet.

Írtam,tudom,hol van,ismerem a részleteket,meg minden,de Ő NEM AKAR TUDNI RÓLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Értitek????????????????

2011. máj. 3. 16:33
 75/97 anonim ***** válasza:
23%
Nehogy már még te legyél felháborodva!Itt mindenki csak segíteni akart és te meg flegmán és indulatosan adsz válaszokat és az egész sztori zavaros az elejétől fogva!De ilyen stílussal meg sem érdemelsz semmilyen segítséget!
2011. máj. 3. 16:37
 76/97 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg gyanús.Az egyik válaszolónak van ismerőse Hollandiában ismeretlenül segítene, te meg lezártnak tekinted.Nem inkább ki akarod használni az emberek jóhiszeműségét?Ne haragudj szomorú amit írtál,de miért nem válaszolsz a kérdésekre?Honnan tudod, hogy elhagyott?Mi van ha tényleg történt vele vmi?Miért vagy te abban olyan biztos?Engem nem hívna a párom addig le nem feküdnék míg nem hallom a hangját és nem tudom róla,hogy jól van.E.
2011. máj. 3. 16:40
 77/97 anonim ***** válasza:

Most akkor tudod, hogy mi van vele? Eddig azt írtad, hogy semmit sem tudsz. Kis ellentmondás.

De akkor miért nem írtad rögtön, hogy direkt elhagyott titeket?

2011. máj. 3. 16:46
 78/97 A kérdező kommentje:

Igen,már van aki segít ebben,többet írtak ezért privát e-mailt.Az úrnak aki írta privátban,hogy annál a szervnél utánajár kint,annak külön köszönet!

Legyen neked ez egy jó sztory és sajnálom,hogy jól esik rajtam mulatni.

GYERTEK MULASSATOK MOST AZON IS,hogy láttok kisírt szemmel,sírok mert így elítéltek azért meg tengődöm,és mertem ide írni.

A részleteket nem ismeritek.

Igen,talán tényleg nem érdemlem a segítséget,talán azok megérdemlik akik lponak,csalnak hazudnak.

Tudjátok mit?Nem is kell nekem hinni!Ostromoljatok csak,de a magánéletemből nyilvánosan nem írok többet.

2011. máj. 3. 16:51
 79/97 anonim ***** válasza:
szeretnem tudni, hogy ferjnel vagy-e vagy nem?
2011. máj. 3. 16:57
 80/97 anonim ***** válasza:
Utolsónak nincs férjnél, csak élettarsak voltak.
2011. máj. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!