Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások is élnek így mint én?...

Mások is élnek így mint én? Már kezdek kétségbe esni.

Figyelt kérdés

Szóval 6 hónapja szültem.Tervezett kisbaba.Minden szép és minden jó volt,addig amíg a páromnak volt munkahelye.Kirúgták,létszámleépítés miatt.Bíztam abban,hogy talál állást és jobb lesz.3 hónapos volt a kislányunk,mikor kiment külföldre,azzal,hogy anyagilag jobban éljünk.Vártam...vártam.Semmi.

Itt vagyok a 3 gyerekemmel(3 kislány),és 76.600ft-ból kell éljünk,mert nem segít.Nem tudom már mit csináljak?Dolgozni nem mehetek,mert a kicsi nincs egy éves,és sajnos munka sem:(

És hova is tegyem a kicsit?Nincs aki vigyázzon rá.Magamra maradtam:(

Nem tudok neki venni ruhákat,mert 10év korkülönbség van a középső és a legkisebb lányom között,és nem hagytam sajnos meg semmit.

Én napi 1-szer eszek,hogy a gyerekeknek jusson több,de örülök,ha 3 naponta meg tudok benni 1kg almát ami 300ft/kg.

Vettem egy zsák krumplit,mert kruplis étel laktató.

Voltam bennt a családsegítőnél,de csak annyit mondtak,majd értesítenek,ha tudnak segíteni.

Adtam fel hírdetést,hogy gyermek felügyeletet olcsón vállalok(mert azért tiszta ,és megbízható vagyok,de sajnos még semmi).

A páromat nem tudom elérni,csak düh van bennem.

Hogy neveljem a gyerekeket?

Biztosan sokan vagyunk sorstársak,és nagyon szépen kérek mindenkit,hogy ne ítélkezzen rólam,mert nem ismernek,csak kérlek segítsetek,hogy mit csináljak?A gyerekeket nem adom semmi pénzért,nem hagyom!Anya vagyok,felnevelem őket,de hetek óta sajnos érzik,hogy valami nincs rendben,mert beszélni róla csak itt tudok.

Elnézést.

2011. máj. 3. 10:14
 11/97 anonim ***** válasza:
100%

Hú én csak ezekkel a tanácsokkal tudtam volna segíteni,nagyon sajnálom,hogy ennyire nehéz helyzetben vagy :(

Szülők sem tudnak segíteni?Még mindig nem bírom elképzelni vagyis elhinni,hogy egy férfi ilyet tesz a családjával!Ki van kapcsolva a telefonja?

2011. máj. 3. 11:11
 12/97 A kérdező kommentje:

De,sajnos nyugodtan el hiheted.Nem tudom,hogy ki van-e kapcsolva,mert mikor hívtam(2 hete nem mert nincs pénzem rá),akkor a telefon másik végéből megint ezt hallottam:" A hívott fél,jelenleg nem fogad hívásokat,kérjük próbálja később".

A szülők.... sajnos nem tudnak segíteni.

2011. máj. 3. 11:20
 13/97 anonim ***** válasza:
100%
Nem pénzért gondoltam.Nekünk nincs már szükségünk ekkora ruhára.Sajna én is sokat kaptam kölcsön,így túl sok saját nincs,de ami hordható,szívesen elküldöm.
2011. máj. 3. 11:25
 14/97 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Írtam privát e-mailt.
2011. máj. 3. 11:28
 15/97 anonim ***** válasza:
100%

Hát szólni nem tudok...Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok! Elképesztő, hogy ilyenek történnek!

Csak azért írok, hogy tudd, én is veled vagyok gondolatban. Bár segíthetnék valamit! A határon túlról egy kicsit tehetetlennek érzem magam. Remélem előkerül a párod, mert mégiscsak 3 gyerekről van szó és nem vállal értük felelősséget!

2011. máj. 3. 11:30
 16/97 A kérdező kommentje:

Igen,és köszönöm.

Nekem az is nagy segítség,ha adnátok olyan olcsó étel recepteket amit 1000ft alatt ki lehet hozni.Sajnos pénteken vagy hétfőn kapok gyest+családit postán,és csak 2060ft-om van,így minél olcsóbb ételek érdekelnének.Talán kapok hitelt a boltba,mert nincs most itthon szinte semmi a krumplin kívül.

Itt a neten sem találok olyanokat,csak amik drágábbak,én azokat sajnos nem engedhetem meg magunknak.De ha én nem is,legalább a gyerekek egyenek,mert nem akarom,hogy betegek legyenek.

2011. máj. 3. 11:40
 17/97 anonim ***** válasza:
100%
Az önkormányzatnál voltál már? Keresd meg a szociális osztályt, és kérj felvilágosítást minden ellátásról. A CSSK pénzzel nem tud segíteni. Ehetnének fele pénzért a gyerekek, ha hárman vannak, nem? Egyébként honnan internetezel?
2011. máj. 3. 11:41
 18/97 anonim ***** válasza:
100%

Párod teljesen eltünt?

Mert ha igen akkor fordulj a vöröskerszthez és kerestesd. lehet valahol ö is bajban van és lehet egy fillérje sincs haza menni, vagy korházban van.

vagy tudod biztosan hogy nem akar titeket?

vöröskereszt lehet segít másban is. írd be a neten hol van közelben vöröskereszt.

2011. máj. 3. 11:42
 19/97 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudjátok,hogy ilyen esetben az állam nem ad segítséget?Nem feltétlenül pénzre gondolok,hanem élelmiszerre.A pénzen úgyis azt vennék,így hát jobban örülnék élelmiszer csomagnak,de nem tudom hogy van-e olyan szerv aki ebben tudna segíteni.
2011. máj. 3. 11:43
 20/97 anonim válasza:
94%
Nemlehet hogy valami történt a pároddal? Hívd fel a rendőrséget hogy eltűnt. Nincsen semmilyen élő rokonod barátod, akitől kérhetnél segítséget? Addig is tarts ki.
2011. máj. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!