Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások is élnek így mint én?...

Mások is élnek így mint én? Már kezdek kétségbe esni.

Figyelt kérdés

Szóval 6 hónapja szültem.Tervezett kisbaba.Minden szép és minden jó volt,addig amíg a páromnak volt munkahelye.Kirúgták,létszámleépítés miatt.Bíztam abban,hogy talál állást és jobb lesz.3 hónapos volt a kislányunk,mikor kiment külföldre,azzal,hogy anyagilag jobban éljünk.Vártam...vártam.Semmi.

Itt vagyok a 3 gyerekemmel(3 kislány),és 76.600ft-ból kell éljünk,mert nem segít.Nem tudom már mit csináljak?Dolgozni nem mehetek,mert a kicsi nincs egy éves,és sajnos munka sem:(

És hova is tegyem a kicsit?Nincs aki vigyázzon rá.Magamra maradtam:(

Nem tudok neki venni ruhákat,mert 10év korkülönbség van a középső és a legkisebb lányom között,és nem hagytam sajnos meg semmit.

Én napi 1-szer eszek,hogy a gyerekeknek jusson több,de örülök,ha 3 naponta meg tudok benni 1kg almát ami 300ft/kg.

Vettem egy zsák krumplit,mert kruplis étel laktató.

Voltam bennt a családsegítőnél,de csak annyit mondtak,majd értesítenek,ha tudnak segíteni.

Adtam fel hírdetést,hogy gyermek felügyeletet olcsón vállalok(mert azért tiszta ,és megbízható vagyok,de sajnos még semmi).

A páromat nem tudom elérni,csak düh van bennem.

Hogy neveljem a gyerekeket?

Biztosan sokan vagyunk sorstársak,és nagyon szépen kérek mindenkit,hogy ne ítélkezzen rólam,mert nem ismernek,csak kérlek segítsetek,hogy mit csináljak?A gyerekeket nem adom semmi pénzért,nem hagyom!Anya vagyok,felnevelem őket,de hetek óta sajnos érzik,hogy valami nincs rendben,mert beszélni róla csak itt tudok.

Elnézést.

2011. máj. 3. 10:14
 61/97 A kérdező kommentje:

Nézd!

Igen,tőlünk ment el,és azóta el sem érem!Nem feltétlenül kell elhinni,én nem magyarázkodni fogok,mert van ennél nekem nagyobb bajom is,mint hogy veled veszekedjek!

Tudod mit?Örülj,hogy jól élsz,van ki mellett aludjál,van kivel megbeszéld a problémáidat.

Tedd össze a kezed,hogy egészséges vagy,és örülj az életednek!

Nem vagyok gyenge elméjű ha erre gondolsz,de sajnos beteg vagyok!Most örülsz?Ne kérdezd meg,hogy milyen betegségem van,mert nem ide tartozik,nem ez volt a témám célja!

Az élettársam rokonaival én a kezdettől fogva nem is tartottam a kapcsolatot,meg rossz példa.

Kedves Válaszolók!

Köszönöm a kedves és kevésbé kedves szavakat.

Higgyétek el:Én lennék a legboldogabb,ha nem kellett volna írnom.

Nem sértett meg senki,mert amíg tehetem a gyerekeimmel leszek,és minden erőmmel nevelem őket....addig.

Köszönöm a válaszokat,és MINDENKINEK minden jót,és kérlek ne veszekedjetek,szeressétek egymást.

2011. máj. 3. 14:58
 62/97 anonim ***** válasza:
kérdezô: ha nem írod meg az elérhetôségeidet, akkor nehéz lesz segíteni rajtad... várom a privát mailt.
2011. máj. 3. 15:14
 63/97 anonim ***** válasza:

Gyanúsan nincs értékelhető válasz arra, hogy miért nem kerestetted a férjed, vagy miért nem merült fel benned, hogy baleset érte. És ha esetleg nem is él??

Innentől kamuszagú a kérdés...

2011. máj. 3. 15:21
 64/97 anonim ***** válasza:

"Örülj,hogy jól élsz,van ki mellett aludjál,van kivel megbeszéld a problémáidat."

de ha a párom akárhova is menne és még az este nem hív akkor már aggódnék, és ha hetekig nem tudom elérni akkor talán kerestetném.

de te nem válaszolsz arra miért nem keresteted?

ja és melyik országba is ment?

2011. máj. 3. 15:29
 65/97 anonim válasza:
100%
Nem értem miért kell még szerencsétlen nőt bántani is,nincs elég baja?szánalmasak vagytok!!!!!
2011. máj. 3. 15:52
 66/97 anonim ***** válasza:

kulonbozo segelyszervezeteknel, leginkabb hajlektalan segelyszervezeteknel ha elegge tokos vagy, akkor van arra lehetoseg, hogy kifizessek a lakberedet.

amugy melyik orszagban van a parod?

2011. máj. 3. 15:55
 67/97 A kérdező kommentje:

tudom hogy hova ment,milyen céggel,stb...

De nem lehet elérni!Nem tudok vele beszélni,így más intéz mindent ingyen...

Könyörgöm!

Akik azon vannak kiakadva hogy mi lehet a párommal,az kérem .....hagyjuk.

Én csak a főkérdésemre szeretnék visszatérni,vagy hagyjuk,mert van nekem elég bajom is azon kívül is hogy már vádaskodtok.

Inkább megyek,nézem mit tudok adni a gyerekeknek.

Vádaskodjatok,gondoljatok bármit,ez a legkönnyebb...

köszönöm az eddigieket.

2011. máj. 3. 15:59
 68/97 A kérdező kommentje:
Hollandiába.
2011. máj. 3. 16:02
 69/97 anonim ***** válasza:
irtam neked e-mailt.
2011. máj. 3. 16:04
 70/97 anonim ***** válasza:

Megfelelő válasz birtokában senki se vádaskodna. De joggal találják sokan furcsának, hogy azt se tudod, hogy él-e, hal-e és már elkönyvelted, hogy elhagyott.

Ezek után a sztori többi részét is fenntartással kezelik az emberek.

2011. máj. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!