Ez is a fogzás számlájára írható? Lassan kezdek kétségbe esni!
Figyelt kérdés
21 hónapos kislányomnak már csak az utolsó 4 rágófoga hiányzik.Minden fogát megszenvedtük.Most pár napja megint nagyon nyűgös napközben,cumit kér,sűrűn fel kell vennem(megint csak anya jó neki).Az alvásoknál(du.este)nagyon nyögdécsel,sokat forgolódik,megébred többször.Alváshoz adok neki fájdalomcsillapítót így valamivel jobb.Én megint a fogára gyanakszom,mert most gyógyult meg,orvos látta és mindent rendben talált nála.Másoknál is volt már ilyen?Szerintetek is a foga a bűnös?Meddíg tarthat ez?Nem szívesen vinném már orvoshoz.Előre is köszönöm a válaszokat!2010. nov. 9. 12:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem, akkor biztosan.A rágófog meg még rosszabb szerintem,mint a többi,mert nagyobb.Szerintem nem kell aggódnod!
2/5 anonim válasza:
Jajj szegenykem :(
Valoszinuleg a foga akkor.
Lanyom is nagyon rosszul viseli, de Neki meg csak 8 foga van.
Jobbulast kivanok.
3/5 anonim válasza:
Biztos a foga! Miért nem próbálod meg a Chamomilla vulgaris C30-at neki? Én azt adom neki estére! Mi is szenvedünk a foga miatt! Szerintem adjál neki ezt reggel és este!
4/5 anonim válasza:
szia, az enyém 22 hónapos múlt, neki is a 4 utolsó jön, és ugyanezek a tüneteink. este kb. másfél óta, mire elalszik, közben fireg forog, nyöszög, rámfekszik...nappal állandóan rajtam lógna, a sumi szinte állandóan a szájában. annyi a különbség, hogy az éjjelt átalussza, bár néha kiabl, hogy anya, de nem ébred fel és du is könnyen elalszik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az együttérzést!Én is nagyon remélem,hogy a foga!De vajon meddíg fog tartani?Fájd.csillapítót sem adhatok neki örökké.Sajnos nekünk a homeopátia nem jött be,pedig próbáltam többször is.Ezen is túlleszünk egyszercsak mint annyi mindenen.
2010. nov. 9. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!