Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások is élnek így mint én?...

Mások is élnek így mint én? Már kezdek kétségbe esni.

Figyelt kérdés

Szóval 6 hónapja szültem.Tervezett kisbaba.Minden szép és minden jó volt,addig amíg a páromnak volt munkahelye.Kirúgták,létszámleépítés miatt.Bíztam abban,hogy talál állást és jobb lesz.3 hónapos volt a kislányunk,mikor kiment külföldre,azzal,hogy anyagilag jobban éljünk.Vártam...vártam.Semmi.

Itt vagyok a 3 gyerekemmel(3 kislány),és 76.600ft-ból kell éljünk,mert nem segít.Nem tudom már mit csináljak?Dolgozni nem mehetek,mert a kicsi nincs egy éves,és sajnos munka sem:(

És hova is tegyem a kicsit?Nincs aki vigyázzon rá.Magamra maradtam:(

Nem tudok neki venni ruhákat,mert 10év korkülönbség van a középső és a legkisebb lányom között,és nem hagytam sajnos meg semmit.

Én napi 1-szer eszek,hogy a gyerekeknek jusson több,de örülök,ha 3 naponta meg tudok benni 1kg almát ami 300ft/kg.

Vettem egy zsák krumplit,mert kruplis étel laktató.

Voltam bennt a családsegítőnél,de csak annyit mondtak,majd értesítenek,ha tudnak segíteni.

Adtam fel hírdetést,hogy gyermek felügyeletet olcsón vállalok(mert azért tiszta ,és megbízható vagyok,de sajnos még semmi).

A páromat nem tudom elérni,csak düh van bennem.

Hogy neveljem a gyerekeket?

Biztosan sokan vagyunk sorstársak,és nagyon szépen kérek mindenkit,hogy ne ítélkezzen rólam,mert nem ismernek,csak kérlek segítsetek,hogy mit csináljak?A gyerekeket nem adom semmi pénzért,nem hagyom!Anya vagyok,felnevelem őket,de hetek óta sajnos érzik,hogy valami nincs rendben,mert beszélni róla csak itt tudok.

Elnézést.

2011. máj. 3. 10:14
 51/97 anonim ***** válasza:
100%
Szia én szeretném kérdzni hány évesek a gyerekek és mekkora a méretük tudok ruhát küldeni meg cipőt is.Beszélek a párommal és lehet húst tudunk adni.
2011. máj. 3. 13:39
 52/97 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom menj be az önkormányzathoz és csapj az asztalra. Nem vagytok megházasodva, így beadhatod a kérelmet mint egyedülálló szülő a magasabb családira. Visszatérve az onkormányzathoz, van olyan , hogy rendkívüli gyermekvédelmi kedvezmény, ez nálunk 3 havonta 2000 ft. Lópikula de mégis valami. Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt is kaphatsz, én pl juniusban adtam be a kérelmet, azt mondták már juliusban ehetne ingyen a gyerek, ha járna közösségbe. Mi az, hogy szeptembertől??? Plusz jár pénz juniusban és novemberben erre.

A ház a párodé? Nem közösen vettétek? Mert ha még ház sincs a neveden igényelhetsz önkormányzati lakást. Ha a neveden is van ház, akkor igenis tudatniuk kéne a bankba, hogy fizeti e. Számlakivonatot nem küld a bank?

Sehol ne hagyd magad, mert ez a pénz 4 személyre nagyon kevés. Persze más is van így, nem csak ti, de mindenhol ki kell harcolni azt ami jár.

2011. máj. 3. 13:48
 53/97 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenképp nézd meg ezt az oldalt! www.szivesseg.net

Nagyon jó, kérések és felajánlások vannak, hogy kinek milyen már nem használt dolga van amit ingyen odaadna másnak, sőt még bizonyos szolgáltatásokat is ajánlanak, mint pl gyermek felügyelet.Nekem csak pozitív élményeim vannak ezzel az oldallal, hátha tudtam segíteni!

2011. máj. 3. 13:58
 54/97 anonim ***** válasza:
100%
ja és még az előző vagyok, fel a fejjel, és az meg ne foglalkoztasson aki csak kritikát tud írni, biztos ez a legnagyobb öröme az életben, hogy azt hiszi majd ő aztán itt igazságot szolgáltat, és kiokít minket kis balgákat.szerintem tehetnek egy szivességet. na csak ennyi!minden jót, és fel a fejjel!!
2011. máj. 3. 14:04
 55/97 anonim ***** válasza:
100%
Még eszembe jutott valami. Egyik ismerősömnél apuka lelépett ismeretlen helyre. A nő követelte a gyerektartást, állam fizette apuka helyett 2 évig, miközben keresték az apukát. Meg is találták, és leültettették vele a 2 év gyerektartást. Ilyen úton is el lehet indulni.
2011. máj. 3. 14:07
 56/97 anonim ***** válasza:
100%
Szia en szivesen kuldenek neked penzt a bankszamladra, ha irsz privatban.
2011. máj. 3. 14:20
 57/97 anonim ***** válasza:
41%

Az vagyok, aki először említette meg a netet. Még egyszer leírom: NEM AZÉRT KÉRDEZTEM RÁ, MERT BÁNTANI AKARLAK,HANEM ABBAN AKARTAM SEGÍTENI, HOGY JOBBAN BE TUDD OSZTANI A JÖVEDELMED.

Ne haragudj, de ha így állsz azokhoz a tanácsokhoz, amelyek esetleg nem tárgyiak, hanem életmódbeliek, akkor hogyan segítsünk? Akkor jövő hónap végén ismét ott állsz majd, mint most. És igenis, ha arról van szó, hogy enni adj e a gyereknek, vagy internete legyen (ami minden iskolába van már, ingyen), akkor szerintem egyértelmű a válasz. Nem megsértődni kellene, hanem változtatni. A kicsit, bármennyire is fáj, lehet bölcsibe adni fél éves kora után, ha nincs bölcsi, akkor a nagyszülőkhöz, te pedig mehetsz rendes munkahelyre dolgozni. A kedvezményes étkezést is írtam, nem is értem, hogy hogyan nem kérted meg eddig. Az önkormányzatnál egyszeri vagy rendszeres támogatásokat kell igényelni, és ehhez még az asztalt sem kell verni. Otthon szétnézel, ami a létfenntartáshoz nem feltétlenül szükséges, eladod, vagy elcseréled. Ülhetsz a romjaidon, vagy felelősséget vállalsz végre a gyerekekért és magadért. Rajtad áll.

2011. máj. 3. 14:26
 58/97 anonim ***** válasza:
8%

Hát kedves kérdezö vagy kamu amit írtál vagy beteg vagy.

Elmegy a férjed külföldre. Nagy pusziszkodás, és majd ha oda értem hívlak, egy hónap múlva jövök stb... Majd eltelik egynap majd kétnap és semmi jel. Ekkor már tiszta ideg lennék hol is lehet. Aztán eltellik egy hét, megpróbálom az összes imseröst közben felkutatni, de még mindig semmi hír. ez lenne egy értelmes embernek a maximum míg vár. (én kb 2 napot várnék)

aztán elsö lépés ha semmi de semmi kiinduló pont nincs hol keressem, mert nincs közös ismerös, cég akikkel kiment, hogy elmegyek személyesn a helyi rendöörsre és megkérdezem mi a teendö ilyen esetben hogy eltünt a féjrem. majd elkezdik kerestetni, de ha tudod hogy külföldön van ott nem kerestetik. ekkor elkezdenék a neten kutatni hogy is lehet külföldön kerestetni. és eszembe jutna az rengeteg TV müsor amiben a vöröskereszt segített sok embernek, és elmennék hozzájuk. és így tovább.

persze ha az elválás úgy történik hogy menny a pibe soha többet nem akarlak látni is fura lenne. vagy ha a párommal már eleve régóta rossz a kapcsolat esetleg nincs is kapcsolat, akkor is más.

de te azt mondod hogy töletek indult el és jó a kapcsolat.

vagy kamu a kérdés, vagy elég buta vagy, vagy te tetted el lábalol a férjedet.

2011. máj. 3. 14:30
 59/97 anonim ***** válasza:
..és még tudjátok mi a furcsa? Hogy a párját (mert nem a férje) annak a rokonai sem keresik, ezek szerint. Meglehetősen furcsa. Vagy nincsenek rokonai? Az én férjemet biztosan elkezdenék keresni a rokonai, érdeklődni iránta, hogy hol van. Ezt az embert meg senki nem keresi.
2011. máj. 3. 14:43
 60/97 anonim ***** válasza:
Valószínűtlennek tűnik, hogy a rendőrség se keresteti vagy a helyi nagykövetség se száll be. ÉRthette baleset is, hiába ritka dolog, néha elütnek embereket az utcán...
2011. máj. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!