Kezdek kétségbe esni, mitől lehet ez?
Párommal 3,5 éve vagyunk együtt.Lassan 3 éve szedtem a fog.gátlót,de már túlzottan kijöttek a mellékhatásai és bő 2 hónapja abbahagytam a szedését.Mikor először kellet megjönnie 2 nappal előbb jött meg,és hosszabb is volt(tudom hogy a gyógyszer szedése előtt is volt sokszor hogy 1-2 nappal előbb megjött és elhúzódott 7-8 napig is,de késni soha nem késett). Most már lassan 1.5 hete késik és terhességi tüneteket észlelek magamon.Teszteltem szombat d.e-t de "-" lett.Nem is terveztük a babát mostanra(meglepetés lenne,de örülnénk neki),így nem hiszem hogy beképzelném magamnak a dolgokat.
Lehet e terhesség illetve volt e valaki hasonló cipőben?Tapasztalatok?
Szia!
Esetleg várj még pár napot és ha akkor sem jön meg, tesztelj mégegyszer, akkor akár lehet baba, bár én nem tartom valószínűnek.
Sajnos van úgy, hogy a fog.gátló abbahagyása után kell egy kis idő, míg a ciklusod "beáll" normálisra. De ez szervezettől függ, van akinek azonnal normalizálódik és persze van olyan is, akinek rögtön az első hónapban összejön a baba.
Nálam az volt, hogy még egy 1 év után sem vált rendszeressé a ciklusom és produkáltam én is olyanokat amiket a fog.gátló előtt még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!