Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdek kétségbe esni, mitől...

Kezdek kétségbe esni, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Párommal 3,5 éve vagyunk együtt.Lassan 3 éve szedtem a fog.gátlót,de már túlzottan kijöttek a mellékhatásai és bő 2 hónapja abbahagytam a szedését.Mikor először kellet megjönnie 2 nappal előbb jött meg,és hosszabb is volt(tudom hogy a gyógyszer szedése előtt is volt sokszor hogy 1-2 nappal előbb megjött és elhúzódott 7-8 napig is,de késni soha nem késett). Most már lassan 1.5 hete késik és terhességi tüneteket észlelek magamon.Teszteltem szombat d.e-t de "-" lett.Nem is terveztük a babát mostanra(meglepetés lenne,de örülnénk neki),így nem hiszem hogy beképzelném magamnak a dolgokat.

Lehet e terhesség illetve volt e valaki hasonló cipőben?Tapasztalatok?

2010. jún. 21. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg várj még pár napot és ha akkor sem jön meg, tesztelj mégegyszer, akkor akár lehet baba, bár én nem tartom valószínűnek.

Sajnos van úgy, hogy a fog.gátló abbahagyása után kell egy kis idő, míg a ciklusod "beáll" normálisra. De ez szervezettől függ, van akinek azonnal normalizálódik és persze van olyan is, akinek rögtön az első hónapban összejön a baba.

Nálam az volt, hogy még egy 1 év után sem vált rendszeressé a ciklusom és produkáltam én is olyanokat amiket a fog.gátló előtt még nem.

2010. jún. 21. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Hááát... már, ha másfél hete késik, akkor ki kell mutatnia a babát. Szerintem nem vagy terhes.
2010. jún. 21. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Háááát... másfél hét után már kimutatja a terhességet. Szerintem nem vagy terhes...sajnálom.. Inkább dokihoz menj a rendszertelen ciklusod miatt.
2010. jún. 21. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
és a tünetek mitől lehetnek?mert maguktól nem jönnek...
2010. jún. 21. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
De jönnek a tünetek bizony! Nekem állandóan fájt a cicim, szúrkált a hasam a hőm is fenn volt és sose volt baba sajnos. A tesztnek hiddj szerintem vagy menj dokihoz!
2010. jún. 21. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Azok a fránya hormonok. A szervezet nem tudja hirtelen mi történt.A dokihoz érdemes elmenni, de lehet h magától helyre billen a ciklus. A hormonok produkálhatnak terhes tünetet. Tapasztalat
2010. jún. 22. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
igen,biztos hogy sok minden lehet a dologban, csak nekem furcsa volt hogy miután nem szedtem a tabit rendesen meg is jött,most pedig nem és a várt után pár nappal jöttek a tünetek. még várom a válaszokat,tapasztalatokat :)
2010. jún. 22. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!