Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások is élnek így mint én?...

Mások is élnek így mint én? Már kezdek kétségbe esni.

Figyelt kérdés

Szóval 6 hónapja szültem.Tervezett kisbaba.Minden szép és minden jó volt,addig amíg a páromnak volt munkahelye.Kirúgták,létszámleépítés miatt.Bíztam abban,hogy talál állást és jobb lesz.3 hónapos volt a kislányunk,mikor kiment külföldre,azzal,hogy anyagilag jobban éljünk.Vártam...vártam.Semmi.

Itt vagyok a 3 gyerekemmel(3 kislány),és 76.600ft-ból kell éljünk,mert nem segít.Nem tudom már mit csináljak?Dolgozni nem mehetek,mert a kicsi nincs egy éves,és sajnos munka sem:(

És hova is tegyem a kicsit?Nincs aki vigyázzon rá.Magamra maradtam:(

Nem tudok neki venni ruhákat,mert 10év korkülönbség van a középső és a legkisebb lányom között,és nem hagytam sajnos meg semmit.

Én napi 1-szer eszek,hogy a gyerekeknek jusson több,de örülök,ha 3 naponta meg tudok benni 1kg almát ami 300ft/kg.

Vettem egy zsák krumplit,mert kruplis étel laktató.

Voltam bennt a családsegítőnél,de csak annyit mondtak,majd értesítenek,ha tudnak segíteni.

Adtam fel hírdetést,hogy gyermek felügyeletet olcsón vállalok(mert azért tiszta ,és megbízható vagyok,de sajnos még semmi).

A páromat nem tudom elérni,csak düh van bennem.

Hogy neveljem a gyerekeket?

Biztosan sokan vagyunk sorstársak,és nagyon szépen kérek mindenkit,hogy ne ítélkezzen rólam,mert nem ismernek,csak kérlek segítsetek,hogy mit csináljak?A gyerekeket nem adom semmi pénzért,nem hagyom!Anya vagyok,felnevelem őket,de hetek óta sajnos érzik,hogy valami nincs rendben,mert beszélni róla csak itt tudok.

Elnézést.

2011. máj. 3. 10:14
 21/97 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos nem tudok sokat segíteni,de este majd ráérek,és küldök néhány olcsó étel receptjét.
2011. máj. 3. 11:44
 22/97 anonim ***** válasza:
100%
Menj be az önkormányzathoz, ott tudnak adni azt hiszem évente egyszer gyorssegélyt megváltozott családi helyzetre hivatkozva, ha jól tudom, egy összegben 50 000-et. De lehet, hogy mással, havi összeggel is tudnak segíteni, nem szégyen ilyenkor segélyért folyamodni, sőt, erre találták ki.. Drukkolok, hogy rendeződjön minden, az önkormányzatot pedig próbáld meg, akármilyen kicsi is a településetek (vagy nem az, nem tudom).
2011. máj. 3. 11:48
 23/97 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: én a transzplantációmkor kaptam, mikor nem volt pénzünk sterilszobát kialakítani nekem. Szóval neked is tuti segítenek.
2011. máj. 3. 11:49
 24/97 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Hol éltek mi is Békésmegyeiek vagyunk hátha tudok segiteni.
2011. máj. 3. 11:50
 25/97 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam,hogy az internetezést valaki felhozza,de a barátnőmék is így jártak és három hónapig még volt net, amikor nem fizették a számlát, csak a felszólítások jöttek.

van egy oldal: www.olcso-receptek.hu

ha otthon van krumplid, akkor tudsz belőle csinálni kis liszttel egy krumplilángost, vagy krumplisaljast, amit úgy kell csinálni, hogy olajozod-v. zsírozod a tepsit, karikázol bele krumplit - sokat, hogy laktató legyen - és leöntöd palacsintatésztával. Én felnőttként nem tudok belőle kettőnél többet megenni, mert nagyon laktató.

krumplifőzelék is jó. Ha van otthon száraz kenyered tudsz csinálni hozzá hamis fasírozottat. - én a száraz kenyeret is felhasználom mindig, akkor van fasírt. Vagy krumplileves és veszek pár szem csirkemájat, az kb. 80 ft és kis májgaluskával tudod dúsítani.

A resztelt máj-sült máj olcsó étel nagyon, ha van krumplid otthon.

Vegyél pár letojt tyúkot, most csak kukorica, víz, gaz kell nekik, itt nálunk 300,-Ft-ért lehet kapni darabját akár. veszel párat, tojnak még azok és lesz tojás, ha pedig hó vége van, akkor csak levágsz egyet.

van egy honlap a Www.ad6kap6.hu itt tudsz esetleg csereberélni, az ülőgarnitúrát ételre, ruhára, vagy bármi mást, amid van.

Én a régi ruháimat csereberélem a kisfiamnak ruhára, játékra. amik már nem kellenek, nem jönnek rám azt mindet eladom.

Ha itt a keresőbe beírod, a főoldalon, hogy olcsó, vagy spórolni akkor kiad egy csomó ötletet, én is loptam itt sok mindent, pl. hogy egész csirkét kell venni, nem combot, stb-t, mert az egész olcsóbb, van melle, aprólék, comb, minden és így egy 600-800-1000,-Ft-os csirkéből megvan az egész napi ennivaló, levessel, mindennel.

Remélem tudtam segíteni, és a férjed megkapja amit megérdemel!

2011. máj. 3. 11:52
 26/97 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én innen keresgélek általában.

Írtam vissza.

27/97 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom ami történt veled és, hogy milyen rossz helyzetben vagytok.

Mit tudsz arról, hogy hova ment ki a férjed? Ország, város, mit dolgozik ott? Én már tuti kerestetném a helyedben. De neked kell ismerned őt, hogy vajon megtenné-e, hogy magára hagy benneteket. Eddig megbízható volt?

Honnan netezel? Otthonról? Azért sokat kell fizetned?

A google-ba ha beírod, hogy olcsó ételek, rengeteg receptet kiad. Még itt, ennek az oldalnak a keresőjébe is ha beírod, akkor találsz sok ötletet.

Kitartás és remélem előkerül a férjed.

28/97 A kérdező kommentje:

Itthonról netezek,...még pár napig,mert nem tudom fizetni és kikapcsolják.Ha arra gondolsz,hogy bezzeg erre van pénzem élelemre meg nincs akkor igen,igazad van.De most már erre sincs,mert első az élelem.

Az Önormányzatnál voltam.Ott kezdtem,de csak szeptembertől kapják a gyerekek.Kérvényt kellett írni.Ez megtörtént.

Nem tudom mi lehet vele,mert elérhetetlen.De most,hogy ezt írod,szerintem engem értesítettek volna már ha történt volna vele valami,hiszen a személyes iratait vitte magával.

A vöröskereszt tud segíteni?Milyen igazolások kellenek?Megszerzek mindent!

Nincs senki aki segítene...aki tudna,az meg nem akar,mert zsugori,és mikor én segítettem az jó volt,de az már el van részéről felejtve...

De most nézem a kicsit,mert felébredt.

2011. máj. 3. 11:53
 29/97 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon van nekem sem ötletem. Esetleg írj néhány e-mailt hátrányos helyzetű családokkal foglalkozó alapítványoknak, esetleg rádió csatornáknak hátha segítenánek.

A férjedet pedig talán próbáld meg bejelnteni mint eltünt a rendörségen végülis számodra eltünt. Esetleg a rokonai nem tudnak róla valamit?

Remélem minél hamarabb megoldódik a helyzeted.

2011. máj. 3. 11:53
 30/97 anonim ***** válasza:
100%

a területen működő Nagycsaládosok Egyesületébe,

(NOE) is lépj be. Segítenek.

2011. máj. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!