Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szorongás a pénz miatt, ha a...

Szorongás a pénz miatt, ha a gyerekről van szó? Hogyan győzhető le?

Figyelt kérdés

Párommal kisbabát szeretnénk a 2-3 éven belül (nyáron lesz az esküvőnk, utána igazából nem lenne baj már, ha jönne, pocakos menyasszony nem szívesen lennék). De sokszor, ha erre gondolok, elfog a szorongás, hogy anyagilag biztos belefér-e?

Ami hülyeség valahol, mert magasan az átlag felett élünk. Nem dicsekvés vagy felvágás, de erről szól a kérdésem, így leírom: kettőnk bevétele havonta 1,8-2 millió Ft, mind a kettőnknek van lakása (Budapest) és van két autónk és neki egy motorja. Hitelünk, kölcsönünk nincs.

Ő a rezidensképzését végzi, tehát a fizetése emelkedni fog. Én vállalkozóként dolgozom.

Más kevesebbre is vállal akár 2-3 gyereket is, de bennem ott van, hogy mi lesz, ha valami elcsúszik és megszorulunk anyagilag? Mind a kettőnk családja olyan, hogy segítenek, kérés nélkül is, de úgy érzem, hogy szülőként már ciki lenne apáéktól kérni, mert kell ez, vagy az...

tegnap 09:45
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

#43! Mit, te nagyon okos? Én írtam talán, hogy rengeteget dolgoztam, hogy ezt elérhessem? Vagy, hogy mennyi a havi bevételem? Vagy melyik hazugság?

A gyerekem köszöni, jól van, épp a mellemen lóg. Ne merd még egyszer említeni! De mint látod, nem csak nekem egyértelmű, hogy kamu vagy, hercegnő.

Amúgy tudja valaki, hogy ez milyen mentális betegség? Münchausen-szindróma?🤔

tegnap 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!