Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottál már ekkora butaságot?

Hallottál már ekkora butaságot?

Figyelt kérdés
Hétvégén látogatóba megyünk olyan családhoz, ahol 8 hós gyerek van. Általában, ha ilyen helyre megyünk pelust, üveges kaját, gyümölcsöt szoktunk vinni. Kérdeztem az anyukát mit eszik most a baba? Erre válasz: csak házi kosztot és a HIPP márkájú üvegesekből csak gyümölcsöset. Kérdeztem, hogy Kecskeméti, Univer nem jó? Válasz: Nem, csak a HIPP-et eszi meg a gyerek. Most komolyan ilyen hülyének néz? Honnan tudná az a gyerek, hogy nem a legdrágább pépet kapja? Anyuka amúgy is ilyen, "mi csak coca colát iszunk és Pick szalámit eszünk" típus, de az azért meredek, hogy szemrebbenés nélkül beközli, hogy csak a legdrágább dolog felel meg nekik. Nem azzal a pár forint plusszal van bajom, hanem a hozzáállással. Meg, hogy ilyen hülyének akar nézni, hogy a gyerek csak azt eszi meg.
jan. 29. 18:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi pelenkában vagyunk háklisak...nekünk pont a dm sajátmárkás es a huggies vált be, el is mondtam mindenkinek.

Babalatogatók 99%-a pampers vsgy libero csomagot hozott, mert a dm-es ciki..

Hat szetintem meg az volt ciki hogy hordtam a védőnőnek mert kiütéses lett tőle a gyerek, hiába márkás.

Uh kaptam is ajándékot meg nem is😅

jan. 30. 11:16
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges volt megkérdezned egyáltalán tőle, ha te már eldöntötted, hogy mit és milyet akarsz venni. Nem sznobkodás amit írt, de még ha az is lenne, ha azt eszi a gyerek, akkor azt. Az enyém is egyfajtát szeret, abból sem mindegy hogy melyik ízű. Hidd el, nem az én sznobságom miatt, hanem mert kisgyerek, és a csecsemők és kisgyerekek nem tudják, melyik a jó vagy drága. A szülő pedig mindent megtesz azért, hogy a gyereke egyen, ha x márkájút, akkor azt.

Ha engem kérdeznek a látogatók, én is megmondom hogy mit használunk, mit és melyiket eszi, mert ezzel megkönnyítem a dolgát. Olyanra meg ne költsön senki feleslegesen, ami nem lesz használva. Ha mi megyünk látogatóba, én is örülök ha kapok instrukciókat, és nem a védőnőnél landol a pampers, mert én azt gondoltam jónak, miközben a család azt nem használja mert nem vált be.

jan. 30. 13:24
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan tudná az a gyerek, hogy nem a legdrágább pépet kapja"

Mondjuk talán mert más az íze..

Amúgy meg tök mindegy, hogy érzi-e a különbséget vagy nem. Az anyja ezzel eteti. Szerinte ez jó.

Kinek képzeled magad hogy felülbírálod. Mondom ezt úgy hogy nem is vagyok gyerek párti...

Ha nem tetszik, akkor menj üres kézzel. Sokkal jobb, mintha valami olcsó szart vinnél amit úgyis ki fognak dobni. Csak felidegesíted vele az anyukát. Vagy azt viszed aminek örül/hasznát veszi (ha már rákérdeztél mit akar), vagy ne vigyél semmit.

jan. 30. 20:21
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Azzz igen. :D Tuti nincs gyereked, hál isten mondjuk. Jó nagy tahó vagy...jó, hogy nincs ilyen rokonom, hozzánk tuti nem jönnél. Mondjuk ha gerincet növesztenél, akkor megmondtad volna anyuci arcába, hogy na mi van, a legdrágább kell? Csak ennyire meghunyászkodó, álszent vagy, hogy ennyire nincs arcod ehhez. Nálunk mindkettő leginkább házit eszik, DE! képzeld el te okostojás, benne vagyok 2 nagy babás csoportba, amiket mesélnek bizony bizony a babák 80%-a a hipp-et fogadja el. :D Van ízlésük, sőőőőt van olyan gyerek is, aki a házit nem, csak az üvegeset. Van aki csak a kecskemétit. Mondja neked, hogy azt eszi?Aztán megveszed és kidobja a hátad mögött, mert amúgy tuti, csak nem akarta terhelni a pénztárcád, az jobb? Mondok jobbat-kapaszkodj meg kislány-pelenkából se mindegy mindenkinek melyiket, nálunk volt olyan márka, hogy tele lett tőle kiütéssel. Ha megkérdezték melyiket hozzák, mondtam, hogy ezt ha lehet ne, mert nem vált be, de leginkább semmit nem szoktam kérni, mi tudjuk mi a jó nekik, mit szoktunk, mi vált be. Akkor sznob vagyok? Ne haragudj, de ne vállalj gyereket. Plusz tanulj ettől a nőtől, mert veled ellentétben, ő legalább őszinte. :)
jan. 31. 09:57
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Kapaszkodj, nem a HIPP a legdrágább, közel sem.
jan. 31. 11:02
 46/47 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, elgondolkodtatóak.
jan. 31. 14:33
 47/47 anonim ***** válasza:
78%
Elgondolkodtál azon, hogy te ülsz fordítva a lovon?
jan. 31. 22:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!