Hétvégén látogatóba megyünk olyan családhoz, ahol 8 hós gyerek van. Általában, ha ilyen helyre megyünk pelust, üveges kaját, gyümölcsöt szoktunk vinni. Kérdeztem az anyukát mit eszik most a baba? Erre válasz: csak házi kosztot és a HIPP márkájú üvegesekből csak gyümölcsöset. Kérdeztem, hogy Kecskeméti, Univer nem jó? Válasz: Nem, csak a HIPP-et eszi meg a gyerek. Most komolyan ilyen hülyének néz? Honnan tudná az a gyerek, hogy nem a legdrágább pépet kapja? Anyuka amúgy is ilyen, "mi csak coca colát iszunk és Pick szalámit eszünk" típus, de az azért meredek, hogy szemrebbenés nélkül beközli, hogy csak a legdrágább dolog felel meg nekik. Nem azzal a pár forint plusszal van bajom, hanem a hozzáállással. Meg, hogy ilyen hülyének akar nézni, hogy a gyerek csak azt eszi meg.
Nem utálom őket egyébként, párom unokatestvére az apuka, csak ez a nő nem először bosszant fel az anyagiasságával. Ez meg sztem tök pofátlan is.
tegnap 19:19
12/43 anonim válasza:
de ezt nem veszem be, hogy a 8 hónapos, aki még azt sem tudja mi az, hogy íz - Kérdező, te tényleg félelmetesen hülye vagy... őszintén sajnállak.
tegnap 19:20
13/43 anonim válasza:
De neked mi a franc közöd van hozzá? Ha ő hippet ad, akkor hippet ad és kész. Vigyél azt, vagy ne vigyél vagy el se menj. Ennyire irigy vagy,hogy itt görcsölsz ezen és kérdést írsz ki róla?
"Sznob anyuka"... gondolom pénzesek,az böki a csőrödet.
tegnap 19:21
14/43 anonim válasza:
Univer nem jó? Válasz: Nem, csak a "HIPP-et eszi meg a gyerek"
Ez azt jelenti, megpróbálták a többit is, de azok nem ízlettek neki. Az lenne igazán pazarlás, ha megvennéd a nem kívánt olcsóbbat és ki kellene dobniuk, mert nem lesz, aki megeszi. Az lenne csak pénzkidobás.
tegnap 19:25
15/43 anonim válasza:
Vannak anyukák akik csak azért adják azt az egy féle márkát a gyereknek mert az nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Vagy mert az a legfinomabb. Nem értem miért zavar, hogy ők csak azt a márkájú ételt adják a gyereknek. Pl kecskemétiben van aszkorbinsav ami egy refluxos gyereknek ronthat a saván.
Sokáig csak egy féle virslit adtam a gyereknek mert annak volt a legmagasabb hústartalma és nem volt benne hozzáadott cukor. Ugyanúgy joghurtnál. Pl kisfiam csak a jogobellát eszi meg, vagy görögjoghurt+gyümölcs kombót. De abból sem mindegy milyet.
És igen, van gyerek aki válogat. Én fiam nem ette meg a püréket, a barátnőm fia meg csak az üvegeset ette. A házikoszt nem kellett neki.
Szerintem már ahogy beszélsz róluk is felháborító. Nem mindegy neked miért azt a márkát preferálják? Szerencsére nincsenek ilyen rokonaim mint te...
tegnap 19:28
16/43 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy pont a legdrágább vált be. Esetleg tévedek és nem a Hipp a legdrágább? Nem ismerem amúgy ezeket a kajákat, de pl.barátnőm kisfia simán megeszi a lidl-es vagy dm-eset. Ugyanaz amúgy mind csak a neve más.
tegnap 19:30
17/43 anonim válasza:
Az enyém még csak a Kecskemétit szerette. Amit nem csodálok, szerintem is az a legfinomabb. :) a babáknak is van már saját ízlésük...te meg egy utolsó bunkó 3,14csa vagy. Tényleg kimeld meg őket magadtól, ne menj oda :D
tegnap 19:34
18/43 anonim válasza:
Hát erre nem nagyon lehet mit mondani, mert nem akarod megérteni. Nekem sminkcuccból is a legdrágább vált be, mert az a legjobb minőségű. Ahogy cipőből is. Ha nem szeretnél pénzt áldozni rájuk, ne menj el. Kérj elnézést, beteg lettél, vagy küldj egy pelus ajándék csomagot.
tegnap 19:35
19/43 anonim válasza:
18# nem, rohadtul nem ugyanaz mind ízre. Látszik, hogy nincs gyereked. Rosszindulat viszont jutott bőven.
tegnap 19:35
20/43 anonim válasza:
Atutalom neked azt a kokemeny 800 forintot, amibe kb kerul, csak kussolj mar.
Ezen sirni😆
De lehet nem is igaz a kerdes, elegge provokalasnak tunik nekem. Na mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!