Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottál már ekkora butaságot?

Hallottál már ekkora butaságot?

Figyelt kérdés
Hétvégén látogatóba megyünk olyan családhoz, ahol 8 hós gyerek van. Általában, ha ilyen helyre megyünk pelust, üveges kaját, gyümölcsöt szoktunk vinni. Kérdeztem az anyukát mit eszik most a baba? Erre válasz: csak házi kosztot és a HIPP márkájú üvegesekből csak gyümölcsöset. Kérdeztem, hogy Kecskeméti, Univer nem jó? Válasz: Nem, csak a HIPP-et eszi meg a gyerek. Most komolyan ilyen hülyének néz? Honnan tudná az a gyerek, hogy nem a legdrágább pépet kapja? Anyuka amúgy is ilyen, "mi csak coca colát iszunk és Pick szalámit eszünk" típus, de az azért meredek, hogy szemrebbenés nélkül beközli, hogy csak a legdrágább dolog felel meg nekik. Nem azzal a pár forint plusszal van bajom, hanem a hozzáállással. Meg, hogy ilyen hülyének akar nézni, hogy a gyerek csak azt eszi meg.
tegnap 18:55
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
92%
Minek mész oda, ha ilyen tahó vagy?
tegnap 18:56
 2/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére a gyerekeim nem ilyen válogatósak de nagyon el vagy tévedve. Ha tudnád mennyi ilyen van.

Ismertem olyan babát aki szó szerint csak egy fajta üveges bébiételt evett meg. Ha más márka volt de ugyanolyan íz már köpte is ki.

Nem értem miért ennyire hihetetlen? Amúgy meg ha zavar ne menj...

tegnap 19:00
 3/44 anonim ***** válasza:
98%
Az én gyerekeim is csak a hippet ették meg.adgattam én neki mást és kiköpte🤣🤣🤣
tegnap 19:07
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért mert sznob vagyok, de én is ha üveges gyümölcsös babaételről volt hó, a Hipp-eset preferáltam. A sárgabarackoson kívül nem tartalmaztak hozzáadott cukrot, az állaga is sokkal természetesebb volt, mint a Kecskemétin, ami cukros volt és a rizskeményítőtől furcsa állaga is volt. Igaz a Hipp-en kívül volt dm saját márkás üveges is, amivel meg voltam ilyen téren elégedve. Én nem látok lehúzást abban, hogy ha egy csecsemő étkezéséről van szó, akkor ragaszkodik a megszokott minőséghez. Annak nem sok értelme van, hogy pénzt költesz rá, ő meg továbbadja vagy nem tudom...
tegnap 19:09
 5/44 anonim ***** válasza:
99%

Tenyleg eleg taho vagy.. megkerdezed mit vigyel ok elmondjak oszinten erre bekozlod hogy neked ez nem felel meg?

Akkor miert nem maradtal csendbe es vittel azt amit Te akarsz.

Egyebkent anyosom megkerdezte tolunk hogy az unokanak mitvegyek karacsonyra. Mondtam neki igazabol erre nem tudok valaszolni meg van minden. Utana beszelgettunk hogy majd venni akarunk forgot az agy fole.. majd hazamentek es nem sokkal utana telefonaltak hogy neztek a neten es 7000 ert tudnak rendelni hogy nekunk az megfelel e? Mondtuk hogy mi Brendonba neztuk es azt szeretnenk megvenni. Pont akcios is volt igy mondtuk hogy dobjuk ossze akkor a penzt es azt a 7000 forintot mi kipotoljuk :) vegul mondtak hogy nem kell kifizetik ha mi ezt szeretnenk akkor azt kapja karacsonyra. Feleslegesen ne legyen 2 mert mi masikat szeretnenk

Nem reg volt a nevnapja, mi szoltunk hogy ha hozni akar a csalad valamit akkor szivesen fogadnank pepeket, babaivolevet.

tegnap 19:10
 6/44 anonim ***** válasza:
93%

Ne is menj, hogyha ilyen bunkó vagy. Kíméld meg őket saját magadtól.

Nekem nincs sajátom, de szitterkedek - meglepődnél, mennyi olyan gyerek van, aki egyféle pépet megeszik - és ennyi.

tegnap 19:10
 7/44 anonim ***** válasza:
93%
Meg, hogy ilyen hülyének akar nézni, hogy a gyerek csak azt eszi meg. - de ha egyszer tényleg ILYEN hülye vagy...
tegnap 19:11
 8/44 anonim ***** válasza:
93%

Mármint amit előadtál a magad részéről? Igen, sajnos nem is ritkán...

Én egyfajta növényi tejet tudok csak meginni, a többinek rossz mellékíze van. A sima tejtől meg beteg vagyok.

tegnap 19:12
 9/44 anonim ***** válasza:
90%

Hallottam már nálad nagyobb tahóról is, de azért te se vagy semmi.

Ne vigyél semmit, ha neked derogál a másik kívánságát figyelembe venni.

Ha éppenséggel mondjuk Unilevert kérne, de te a drágább Hippet vinnéd, az is pont akkora bunkóság lenne, hiába "jót akartál a drágábbal".

A gyerekeknek van ízlése. Egyébként a babakaja olyan mint a Whiskas, mindegyiket máshogy csinálják "ellenállhatatlanra". Egyet megkóstol a gyerek, jó eséllyel másfajta onnantól nem kell neki.

tegnap 19:14
 10/44 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem te ne menj oda!

Minek?

Süt belőled az utálat feléjük.

Es jól írják...igazi tahó vagy.

tegnap 19:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!