Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is hízott már el ennyire...

Más is hízott már el ennyire brutálisan terhesség alatt?

Figyelt kérdés
67 kg-val kezdtem a terhességet, ráadásul edzettem nagyon csinos nő voltam. Viszont most 21 hetesen kereken 100 kg vagyok. Állandóan éhes vagyok, egésznap ennék, nem tudom hogy mi lesz így velem, mert ez nagyon gáz.

jan. 20. 13:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
36%
Keress AZONNAL (ne holnap) egy HOZZÁÉRTŐ orvost! Ez nem normális állapot! A gyereket is beszélyezteted!
jan. 20. 15:18
 22/38 anonim ***** válasza:
23%
Én 50 kg-mal kezdtem az ikerterhességet, 85 kg-mal mentem szülni. Nagyok voltak a fiúk+ magzatvíz stb... 3 hét múlva a szülés utáén újra 55 kg voltam. Sok víz is volt rajtam.
jan. 20. 15:27
 23/38 anonim ***** válasza:
32%

Ez brutálisan sok. Tényleg nagyon gyorsan keress egy hozzáértő orvost, mert laikuskent is látja mindenki, hogy ez mindkettotokre veszélyes lehet.

71 kiló voltam a terhességem elején, a végén 85, de így is nagyon vizes voltam, meg hát kb mint egy bálna :D nem rosszbol, de neked ez ellen valamit tuti tenni kell, hogy ne legyen baj. Minden jót!

jan. 20. 15:38
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy vizeletben fehérje nincsen? Vérképed rendben? Ha mész cukorterhelésre mindenképpen 3 pontos glükóz + inzulinra menj. Lehet gdm-ed van és azért van a nagy súly. Vérképnél meg tsh-t is nézess. Illetve érdemes lenne egy dietetikust is felkeresni sürgősen. Ha adna neked egy étrendet amiben sok az édes, de az egészséges, akkor már nem szednél fel többet.
jan. 20. 15:43
 25/38 anonim ***** válasza:
42%

Leírtad: rengeteget eszel. Oké. Megoldás: nem kell felzabálni a fél hűtőt, csak mert "éhes vagy".

Vagy hogyha neked falási rohamaid vannak a "diétázás" után, akkor ott b.tál el valamit, de nagyon.

jan. 20. 16:12
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Próbálhatsz vitamint is váltani, valamelyik extra étvágyat csinál. A külön szedett magnézium is étvágynövelő. Nyilván nem csak ennyi a probléma, csak ez egy tipp, hogy ebbe az irányba is nézelődhetsz.
jan. 20. 16:16
 27/38 anonim ***** válasza:
80%
Milyen terhesvitamint szedsz?
jan. 20. 17:01
 28/38 A kérdező kommentje:
Gravidát szedek, meg attól tartok, hogy az is közrejátszik hogy letettem a cigit.
jan. 20. 17:15
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is letettem a cigit meg szerintem nagyon sokan mások is. De ez akkor is rengeteg és oda kell figyelned nagyon.
jan. 20. 18:03
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Magaddal es a gyerekeddel tolsz ki, miert nincs onkontrollod ?

Es miert nem mozogsz, nem beteg vagy, csak terhes. A sulyzos edzest miert hagytad abba ?

Neked kell am majd lefogyni ...

jan. 20. 18:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!