Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is hízott már el ennyire...

Más is hízott már el ennyire brutálisan terhesség alatt?

Figyelt kérdés
67 kg-val kezdtem a terhességet, ráadásul edzettem nagyon csinos nő voltam. Viszont most 21 hetesen kereken 100 kg vagyok. Állandóan éhes vagyok, egésznap ennék, nem tudom hogy mi lesz így velem, mert ez nagyon gáz.

jan. 20. 13:00
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy a terhesség előtt rendszeresen végeztem súlyzós edzést.
jan. 20. 13:00
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Biztos volt már más is így, de ez nem normális vagy egészséges. Keresd fel az orvosod, találjátok ki, hogy mi okozza.
jan. 20. 13:05
 3/38 anonim ***** válasza:
95%
Cukrod rendben? Pajzsmirigy?
jan. 20. 13:07
 4/38 anonim ***** válasza:
55%
Úristen, ez rengeteg. Bocsánat.. Doki nem mondott semmit? Én anno 30 hetesen tartottam +10 kg-nál és már akkor mondták, hogy rengeteg. Most 22 hetes vagyok, 5 kg-nál tartok, de még azt is soknak gondolom. Nem figyelsz az étkezésre? Vagy mitől lett ez így? Cukrod rendben?
jan. 20. 13:08
 5/38 A kérdező kommentje:
Hát állítólag minden rendben van, voltam vizsgálatokon. Igazából itt a nagy étvággyal van a probléma. Elviselhetetlenül nagy étvágyam van, ráadásul csak az édességet kívánom. Olyan adagokat eszem, hogy még én is meglepődöm, nemhogy a körülöttem lévők.
jan. 20. 13:11
 6/38 A kérdező kommentje:
És eleinte nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam vele hogy terhes vagyok. De most már esztétikailag is nagyon zavar.
jan. 20. 13:13
 7/38 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom évek óta keményen sportolsz és diétáztál évekig. Ilyenkor sportolókkal nagyon gyakran előfordul a jelenség, amit tapasztalsz. Több embert is ismertem, akik így jártak. 30-40 kg-kat szedtek fel.

Próbáld magad visszafogni a végére, mert sok lesz, igen. De meg kell keresni mi az oka annak, hogy állandóan éhes vagy pl.vércukor stb.

jan. 20. 13:23
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
A mozgás elmaradt teljesen?
jan. 20. 13:24
 9/38 anonim ***** válasza:
85%

4-es vagyok. Ha elfogadsz 1-2 jó tanácsot. Mivel írtad, hogy terhesség előtt edzettél, ha a dokid nem tiltja, akkor nagyon szuper kismama tornák vannak, akár youtube-on is ingyen. Én a Pregnancy and postpartum tv tornáit szoktam csinálni. Ha a torna nem megy, akkor legalább menj könnyed sétákra. Kezdetben napi 1-2 km is sokat segít. Terhesen is lehet kalóriát számolni. Én előfizettem a gyerünk anyukám kiegyensúlyozott étrendjére. 1800 kcal/nap, ami nyilván a mostani állapotodhoz, súlyodhoz kevés, de le van írva, hogy hogy tudod bővíteni. Én is sokszor elcsábulok, de akkor azon a napon igyekszem többet mozogni. Az előző terhességemnél 25 kg-t híztam, de szülés után 2 hónap alatt le is ment. Neked sem az esztétikai oka a legrosszabb, hanem az egészséged. Nálam a végén magas vérnyomás miatt indítás kellett, ami lehet, hogy megelőzhető lett volna, ha egy 10-essel kevesebbet szedek fel. A vizesedésről meg ne is beszéljünk. Az utolsó 2 hónapba már a járás is nehezemre esett.

Egyébként én ha többet mozgok, kevésbé kívánok a nasikat, sokkal könnyebb egészségesen étkezni. Tudod, elkezdeni nehéz, de majd belejössz :)

jan. 20. 13:27
 10/38 babyboom567 ***** válasza:
71%

Akkor szedd össze magad és ne csináld!De kétlem,hogy ez mind hízás, simán lehet vizesedés is.Mindkettőnek rengeteg, el sem tudom képzelni, hogy sem az orvos sem a védőnő nem aggodalmaskodik ezen,mikor másnál 10-15 kiló hízáson is virnyákolnak.

21 hét alatt 33kg az extrém sok,a legkisebb probléma itt az esztétika,a szerveid felmondhatják a szolgálatot ilyen extrém terhelésnél.

jan. 20. 13:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!