Más is hízott már el ennyire brutálisan terhesség alatt?
Gondolom évek óta keményen sportolsz és diétáztál évekig. Ilyenkor sportolókkal nagyon gyakran előfordul a jelenség, amit tapasztalsz. Több embert is ismertem, akik így jártak. 30-40 kg-kat szedtek fel.
Próbáld magad visszafogni a végére, mert sok lesz, igen. De meg kell keresni mi az oka annak, hogy állandóan éhes vagy pl.vércukor stb.
4-es vagyok. Ha elfogadsz 1-2 jó tanácsot. Mivel írtad, hogy terhesség előtt edzettél, ha a dokid nem tiltja, akkor nagyon szuper kismama tornák vannak, akár youtube-on is ingyen. Én a Pregnancy and postpartum tv tornáit szoktam csinálni. Ha a torna nem megy, akkor legalább menj könnyed sétákra. Kezdetben napi 1-2 km is sokat segít. Terhesen is lehet kalóriát számolni. Én előfizettem a gyerünk anyukám kiegyensúlyozott étrendjére. 1800 kcal/nap, ami nyilván a mostani állapotodhoz, súlyodhoz kevés, de le van írva, hogy hogy tudod bővíteni. Én is sokszor elcsábulok, de akkor azon a napon igyekszem többet mozogni. Az előző terhességemnél 25 kg-t híztam, de szülés után 2 hónap alatt le is ment. Neked sem az esztétikai oka a legrosszabb, hanem az egészséged. Nálam a végén magas vérnyomás miatt indítás kellett, ami lehet, hogy megelőzhető lett volna, ha egy 10-essel kevesebbet szedek fel. A vizesedésről meg ne is beszéljünk. Az utolsó 2 hónapba már a járás is nehezemre esett.
Egyébként én ha többet mozgok, kevésbé kívánok a nasikat, sokkal könnyebb egészségesen étkezni. Tudod, elkezdeni nehéz, de majd belejössz :)
Akkor szedd össze magad és ne csináld!De kétlem,hogy ez mind hízás, simán lehet vizesedés is.Mindkettőnek rengeteg, el sem tudom képzelni, hogy sem az orvos sem a védőnő nem aggodalmaskodik ezen,mikor másnál 10-15 kiló hízáson is virnyákolnak.
21 hét alatt 33kg az extrém sok,a legkisebb probléma itt az esztétika,a szerveid felmondhatják a szolgálatot ilyen extrém terhelésnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!