Más is hízott már el ennyire brutálisan terhesség alatt?
jézusom.
Én 71kg-val lettem terhes, 36hetesen +3-nál jártam és megállás nélkül mindenki cseszegetett vele.
Neked senki nem jegyezte meg, hogy ez nem normális? Nem küldtek normális kivizsgálásokra?
Emellett azért +30kg-nál elgondolkodnék, hogy mit csinálok szarul....
Én futottam (maraton, fm) rendszeresen, hetente 2-3 edzés és versenyek. Hirtelen volt a leállás egy sérülés miatt, majd egyéb okokból nem is tértem vissza. Fél év alatt 15 kg jött fel ... ezzel küzdöttem 6 évig, közben a végére már közel 30 kg lett a többlet. A sport abbamaradt, az étvágy maradt.
Most látszik talán rendeződni a dolog. Tavaly augusztusban a vércukor ingadozásom rendeződött, akkor megszűntek a falási rohamaim és némileg csillapodott az étvágyam is. Elkezdtem fogyni (most -16 kg-nál járok), és egy hónapja súlyzós edzéseket csinálok. Hát nem mondom, hogy nem vagyok éhes .... nagyon oda kell figyelnem, hogy mit, mikor és mennyit eszem. Ha nincs elég fehérje, kitépem a vasszöget a falból :-)
Írod, hogy főleg édességeket kívánsz .... próbálj picit több fehérjét enni, több zsírt, hátha az csillapítja valamennyire az étvágyad, megelhagyni az édességeket, az egy ördögi kör, én is meg voltam veszve napokig, amikor leálltam.
Én nézetnék cukrot mielőbb, mert ez nagyon nem normális. Én is kettlebelles edzést hagytam abba terhesség miatt, de 16 kgt szedtem fel összesen, aminek a fele víz volt, és szinte csak a végén jött fel.
Ha folyamatosan édeset kívánsz, az pszichológiai éhség lesz, a testednek biztos nincs szüksége napi 3 tábla csokira, akkor se, ha terhes. Az IR diétát meg a gdmtől függetlenül elkezdeném, mert ez a hízás a babára is kockázatos már.
Dehogy mondd ilyet egy védőnő.A 160gr-os szénhidrát diétát simán csinálhatod, a diabos kismamák is azt csinálják.
És 150 kilóval meg tuti nem fogsz szülni,mert addigra a szíved felmondja a szolgálatot vagy valami súlyos belső-szervi elégtelenséged lesz,és ott halsz meg,pl agyvérzésben.
A doki azért mondta ,hogy ne igyál vizet sem, mert ő is gondolja(látja)hogy vizesedsz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!