Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is hízott már el ennyire...

Más is hízott már el ennyire brutálisan terhesség alatt?

Figyelt kérdés
67 kg-val kezdtem a terhességet, ráadásul edzettem nagyon csinos nő voltam. Viszont most 21 hetesen kereken 100 kg vagyok. Állandóan éhes vagyok, egésznap ennék, nem tudom hogy mi lesz így velem, mert ez nagyon gáz.

#terhesség #hízás #kórosan elhízott
ma 13:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
28%

jézusom.

Én 71kg-val lettem terhes, 36hetesen +3-nál jártam és megállás nélkül mindenki cseszegetett vele.

Neked senki nem jegyezte meg, hogy ez nem normális? Nem küldtek normális kivizsgálásokra?

Emellett azért +30kg-nál elgondolkodnék, hogy mit csinálok szarul....

ma 13:30
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

Én futottam (maraton, fm) rendszeresen, hetente 2-3 edzés és versenyek. Hirtelen volt a leállás egy sérülés miatt, majd egyéb okokból nem is tértem vissza. Fél év alatt 15 kg jött fel ... ezzel küzdöttem 6 évig, közben a végére már közel 30 kg lett a többlet. A sport abbamaradt, az étvágy maradt.

Most látszik talán rendeződni a dolog. Tavaly augusztusban a vércukor ingadozásom rendeződött, akkor megszűntek a falási rohamaim és némileg csillapodott az étvágyam is. Elkezdtem fogyni (most -16 kg-nál járok), és egy hónapja súlyzós edzéseket csinálok. Hát nem mondom, hogy nem vagyok éhes .... nagyon oda kell figyelnem, hogy mit, mikor és mennyit eszem. Ha nincs elég fehérje, kitépem a vasszöget a falból :-)

Írod, hogy főleg édességeket kívánsz .... próbálj picit több fehérjét enni, több zsírt, hátha az csillapítja valamennyire az étvágyad, megelhagyni az édességeket, az egy ördögi kör, én is meg voltam veszve napokig, amikor leálltam.

ma 13:30
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát a terhesség elején sokat mozogtam, az első 3 hónapban még súlyzós edzést is végeztem. Annyit mondott a védőnő, hogy próbáljak meg egészségesen étkezni. Az orvost inkább hadjuk, olyanokat beszélt, hogy egyáltalán ne egyek szénhidrátot, kizárólag zöldséget egyek, este 6 után ne igyak semmit, még vizet sem, nem is értem hogy egy orvos hogy mondhat ilyen hülyeségeket. És tudom hogy nem esztétikai szempontból a legrosszabb, viszont fiatal nő vagyok, aki terhesség előtt nagyon csinos volt, most pedig szét vagyok folyva, és ez nagyon zavaró.
ma 13:39
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg. Énis sokat híztam mind a 2 terhességem alatt de nem ennyire. Egyik gyerekemmel 30 kg volt a hízás másiknál 20. Már akkor is csesztettek folyamatosan. Na de a tied brutális.. és ez nem fog lemenni a szüléssel mert itt nem a baba súlya nyomja meg vagy a vizesedés. Ha így folytatod 120kilóval mész szülni.majdnem a súlyod duplájával
ma 13:41
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát tudom én is ettől rettegek, hogy leszek vagy 150 kg mire megyek szülni, kérdeztem a védőnőt, meg a nőgyógyászt, hogy esetleg nem e adhatnék le egy pár kg-ot diétával, azt mondta hogy semmilyen körülmények között ne diétázzak.
ma 13:46
 16/28 anonim ***** válasza:
85%

Én nézetnék cukrot mielőbb, mert ez nagyon nem normális. Én is kettlebelles edzést hagytam abba terhesség miatt, de 16 kgt szedtem fel összesen, aminek a fele víz volt, és szinte csak a végén jött fel.

Ha folyamatosan édeset kívánsz, az pszichológiai éhség lesz, a testednek biztos nincs szüksége napi 3 tábla csokira, akkor se, ha terhes. Az IR diétát meg a gdmtől függetlenül elkezdeném, mert ez a hízás a babára is kockázatos már.

ma 13:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Innentől inkább arra kellene törekedned hogy ezt a súlyt tartsd. Ch diétával szerintem
ma 13:49
 18/28 A kérdező kommentje:
#16 valószínűleg pszichológiai hízás, mert rájöttem hogy nem vagyok már szerelmes a gyerek apjába, emiatt külön is vagyok tőle. Ő szeretne velem családot alapítani, de fiatal nőként nem akarom magam olyan emberrel lekötni, akibe nem vagyok szerelmes.
ma 13:54
 19/28 babyboom567 ***** válasza:
30%

Dehogy mondd ilyet egy védőnő.A 160gr-os szénhidrát diétát simán csinálhatod, a diabos kismamák is azt csinálják.

És 150 kilóval meg tuti nem fogsz szülni,mert addigra a szíved felmondja a szolgálatot vagy valami súlyos belső-szervi elégtelenséged lesz,és ott halsz meg,pl agyvérzésben.

A doki azért mondta ,hogy ne igyál vizet sem, mert ő is gondolja(látja)hogy vizesedsz is.

ma 13:56
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Ez tényleg rengeteg.. én is sokat híztam egyébként most leszek 30 hetes és jelenleg +12kg-nál tartok, 70kg vagyok de 58ról kezdtem.. zavar.. orvosok, védőnő cseszegetnek.. nem tudom mitol sikerült ennyit hiznom egyébként cukrom, és pajzsmirigyem is rendben, nem zabálok extrán sokat szóval nem is értem.. szerencsére viszonylag vékony voltam terhesség előtt, és még most se érzem magam kövérnek de már így is kezdek vizesedni.. nem tudom mennyi leszek mire szülni megyek..
ma 14:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!