Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még más is, aki már...

Van még más is, aki már elengedte a karácsonyt idén?

Figyelt kérdés

Én már elengedtem, hogy idén bármivel kész leszek. Kisfiammal mindketten betegek vagyunk, a férjem ma is estig dolgozik. A ház szalad, de se erőm, se időm takarítani, a kisfiam egy percre sincs el egyedül (3 éves). Hétfőn már jönnek anyukámék hozzánk, nálunk fogják tölteni a Szentestét, utána 25.-én pedig indul a rokonlátogató körút. Még be se vásároltunk főznivalót az ünnepekre, néhány ajándék is hiányzik, a takarítás és a fadíszítés mellett még azt is be kell iktatni hétvégén, ráadásul full náthásan. Szerintem én már a főzést is elengedem, csinálok egy sült csirkét krumplival, anyukámék hoznak bejglit, elég lesz az, 25.-én már úgysem leszünk itthon.

Van még aki hasonlóképp jól áll így karácsony előtt? Én nagyon szeretem ezt az időszakot általában, ez az első év, hogy legszívesebben az egészet átugranám.

tegnap 16:52
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, kicsit megnyugtató, hogy nem csak nálunk ez a helyzet! :) Egyébként tudom hogy nem kellene rástresszelni, alapból nem is szoktam, a főzésből eleve nem csinálunk nagy ügyet, mert csak 24.-én vagyunk itthon. Egy ételt szoktam csinálni, mindig valami újdonságot, különlegeset igyekszem kitalálni, és általában egy sima húslevest hozzá. Sütit is egyfélét szoktunk, van hogy ezt a férjem átvállalja, felesleges lenne többet, mert anyóséknál és a többi rokonnál van rengeteg. Viszont nagyon szeretem az ünnepek előtt rendbetenni a házat alaposan, el is volt tervezve a héten munka után melyik nap mit csinálok, de ez a betegség közbejött, és semmit se haladtam, ez boszantott fel. Plusz hogy még nincs minden beszerezve, ilyenkor már nem szeretek boltba járni. De már alakulunk a betegség terén, remélem a hétvégére összekapom magam, és mindent meg tudunk csinálni.
tegnap 22:07
 32/33 anonim ***** válasza:
Én utálom a karácsonyt és nem is készülök. Lesz egy fa, lányomnak ajándék. Szenteste lányommal meg párommal leszek, 25.-én lányom megy anyumékhoz én meg dolgizni.
tegnap 23:27
 33/33 anonim ***** válasza:

Sehogy nem áll, de pont leszrom.

Akinek nem tetszik, hogy nem lesz bejgli, szépen süthet, akinek nem tetszik, hogy az ablak nem frissen pucolt, tessék jönni :D

tegnap 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!