Van még más is, aki már elengedte a karácsonyt idén?
Én már elengedtem, hogy idén bármivel kész leszek. Kisfiammal mindketten betegek vagyunk, a férjem ma is estig dolgozik. A ház szalad, de se erőm, se időm takarítani, a kisfiam egy percre sincs el egyedül (3 éves). Hétfőn már jönnek anyukámék hozzánk, nálunk fogják tölteni a Szentestét, utána 25.-én pedig indul a rokonlátogató körút. Még be se vásároltunk főznivalót az ünnepekre, néhány ajándék is hiányzik, a takarítás és a fadíszítés mellett még azt is be kell iktatni hétvégén, ráadásul full náthásan. Szerintem én már a főzést is elengedem, csinálok egy sült csirkét krumplival, anyukámék hoznak bejglit, elég lesz az, 25.-én már úgysem leszünk itthon.
Van még aki hasonlóképp jól áll így karácsony előtt? Én nagyon szeretem ezt az időszakot általában, ez az első év, hogy legszívesebben az egészet átugranám.
Sehogy nem áll, de pont leszrom.
Akinek nem tetszik, hogy nem lesz bejgli, szépen süthet, akinek nem tetszik, hogy az ablak nem frissen pucolt, tessék jönni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!