Játektoys oldalról rendeltetek mostanában? Mennyi idő volt a kiszállítás?
Onnan pont nem.de álltalában 5munkanap.
Meg ki is szokták írni a várható szállitási időt
.
Direkt megnéztem neked.
3-6 munkanap. Ha a termék elfogyott felveszik veled a kapcsolatot.
(Kb.1 perc volt.)
Ez most off, mert én sem rendeltem onnan, de
#1 #2 Szerintem nem azért kérdezi a kérdező, mert nem tudja elolvasni azt, ami az oldalra ki van írva, hanem azért, hogy meggyőződjön arról, hogy mások mit tapasztalnak, tényleg annyi idő-e a kiszállítás, mint ami oda van írva.
Én más weboldallal (petnet) jártam már úgy, hogy rendeltem, oda volt írva asszem, hogy 2-5 munkanap a kiszállítás, csomagom meg a hatodik napon sehol, írtam az ügyfélszolgálatnak, két napig semmi válasz, aztán megírták, hogy másnap érkezik a csomag, nem érkezett, megint írtam, írták, hogy két munkanap még, csomag megint sehol, megint írtam, megírták, hogy xy termék nincs raktáron, úgy is küldjék-e a rendelést, megírtam, hogy igen, majd a rendeléstől számítva a 15. munkanapon jött meg az egyik termék, amit rendeltem(a másik ugye nem volt raktáron) ÉS NEM ABBAN A SZÍNBEN, amit kértem. Én ott már elengedtem, nem reklamáltam , mert végülis tetszett a kék szín (én piros-feketét kértem a termékből), de utólag láttam, hogy amúgy mások is halál elégedetlenek voltak az oldallal, amit jó lett volna előre tudni.
Gondolom ez a kérdés is erre ment ki.
Hiddel rengetegen nem tudják elolvasni vagy nem akarják vagy nem értik vagy fidesz szavazók.
Remélem a kérdező nincs köztük.
És más a baj vagy inkább nincs.
Én mielőtt rendelek megnézem az oldal értékeléseit,stb.
Volt olyan,hogy a vámraktárban rostokolt,holott nálam kellet volna lennie. De ezt is megirták,hogy rajtuk kivűl álló ok miatt késik. Ilyen is előfordulhat... csak kell hozzá egy normális üfsz.
Köszönöm szépen a válaszokat.
A 3. válaszolóval értek egyet. Elolvastam hogy mennyi idő a szállítás de ez ugye lutri és valóban tapasztalatokra voltam kíváncsi.
Utolsó! Tudok olvasni és van annyi eszem hogy a fontos dolgokat el olvassam rendelések elött és még fideszes se vagyok 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!