Lillaa16 kérdése:
Rendeltetek már a testilusod.hu oldalról?
Figyelt kérdés
Augusztus 10.én rendeltem meg onnan eegy suli táskát és egy tesizsákot, és attól tartok ,hogy nem fog szeptember 3ig megérkezni. Visszaigazoló emailt is kaptam már. GLS futárszolgálatot és utánátvételes fizetést választottam, állitólag 2 hét a kiszálitasi idő.Van valakinek ezzel az oldallal valmi tapasztalata? A válaszokat előre is köszi.2018. aug. 25. 15:59
1/3 anonim válasza:
Az emailben kapott kóddal nyomon tudod követni a csomagodat itt: [link]
De sajna más tanácsot nem tudok adni.
2/3 anonim válasza:
Én már igen, többször is. Kb 1-2 hete rendeltem táskát, én is féltem, hogy na, minimum másfél hét míg megjön... 3. nap már jött az üzenet, hogy másnap fogják házhoz szállítani :)
Másik eset, egy anyák napos párnát rendeltem, 2. nap már meg is jött :)
Mint mondtam többször is rendeltem már, de a szállítással még sose volt gond
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Ment a zöld kéz. Remélem megérkezik.:)
2018. aug. 25. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!