Van még más is, aki már elengedte a karácsonyt idén?
Én már elengedtem, hogy idén bármivel kész leszek. Kisfiammal mindketten betegek vagyunk, a férjem ma is estig dolgozik. A ház szalad, de se erőm, se időm takarítani, a kisfiam egy percre sincs el egyedül (3 éves). Hétfőn már jönnek anyukámék hozzánk, nálunk fogják tölteni a Szentestét, utána 25.-én pedig indul a rokonlátogató körút. Még be se vásároltunk főznivalót az ünnepekre, néhány ajándék is hiányzik, a takarítás és a fadíszítés mellett még azt is be kell iktatni hétvégén, ráadásul full náthásan. Szerintem én már a főzést is elengedem, csinálok egy sült csirkét krumplival, anyukámék hoznak bejglit, elég lesz az, 25.-én már úgysem leszünk itthon.
Van még aki hasonlóképp jól áll így karácsony előtt? Én nagyon szeretem ezt az időszakot általában, ez az első év, hogy legszívesebben az egészet átugranám.
Jelen. Hetfo ota korhazban fekszem, vasarnap engednek haza. A ferjem ket hete beteg, lazas, o van otthon a szinten beteg 4 honapos kislanyunkkal. Sutes fozes biztos nem lesz, majd rendelunk valamit. Fa sincs meg, majd veszunk, vagy lesz mufenyo. Takaritas igy ertelemszeruen sehogy nem all.
Sajnalom, mert hiaba nem fog emlekezni ra, de csak az elso karacsonya a kisbabanknak. De ez most igy alakult, majd jovore jobb lesz, remelemY
Évekkel ezelőtt. Már akkor, amikor még gyerekek se voltak. Nekem ne arról szóljon a karácsony, mint annó otthon, hogy előtte orrvérzésig takarítunk és főzünk. Kösz nem. A jó hangulatoz nem ezek járulnak hozzá.
Átlagos takarítás. Nem főzök húszfélét, rendelünk is hozzá. És csak játszunk, örülünk egymásnak.
Viccelsz? Egy lakásfelújítás alatt vagyok egyedül a sose alvó,mindig ordító 4 hónaposommal🤣
Ráadásul mindig utáltam a karácsonyt. Kb.1hónapja nagyon fellelkesültem, hogy idén szeretni fogom miatta, de elmúlt. Kb.2 hete tudatosult bennem, hogy mindjárt itt van és rájöttem, hogy még mindig utálom 😂
A konyhát csináltam, de eltűnt a vizes-gázos ember. Tegnap megkerült, de ahhoz, hogy bekösse a bekötnivalókat, össze kéne raknom a mosogató szekrényt. Esélyt nem látok rá... A gyerek vagy rajtam ordít vagy a mellemen lóg.
Kupi, kupi hátán. Van valahol egy műfa, meg kéne fürdetni és elhelyezni valamelyik kupi tetején, meg becsomagolni a gyerek ajándékait. De egyelőre a szekrény van a fókuszban, hogy tudjak főzni. Már ha lesz miből, mert egyelőre a vásárlás is félig -meddig. Mindenesetre beszereztem pár dobozos kaját, biztos, ami tuti. A hűtő és a mikró elvileg készen áll 🤣
Ferjem es en is betegek vagyunk :D
Azert meg megadom az eselyt, hogy valamire kepesek leszunk, egy sutihez megvettem a hozzavalokat, de kb ennyi.
Gyerek meg ok, de ha mi betegek vagyunk, sejtesem szerint pont karacsonyra siman o is szarul lesz.
Hat, ez van. A fa amugy nalunk mar all 2 napja, de a diszitesig nem jutottunk. Takaritast sztm hagyjuk is. Robotporszivo ment par kort, de ennel tobb nem megy. 😂
En is utalom ami nalunk volt anno, szegeny anyukam allandoan sutott, fozott, takaritott. Hat nekem nem errol szol a Karacsony.
Hetfon mutottek, mar jol vagyok, de pl. 3 hete nem porszivoztam, nem is tudok, es nem is fogok!
Csalad nincs, egyedulallo anyuka vagyok, es egy masik egyedulallo anyuka baratnom jon at a gyerekekkel 24.en. O is hoz kajat, meg en is keszulok parral, de semmi extra. Hus, zoldseg a sutoben megsul, salata hozza 10
perc. Sutit lehet venni, ott a cukraszda.
A fa mar 3 hete all ( Nyugat Europa, itt december elejen allitunk fat ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!