Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ünneplitek a Halloweent a...

Ünneplitek a Halloweent a gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogyan?

Ha nem, mit csináltok ma este?

okt. 31. 15:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%

#20, nem tudom nálunk mennyire van elterjedve a Halloween, a környéken ahol élek nem szokás bulikat csinalni meg hasonlók. (Szlovákia)Lehet, hogy nagyobb városokban tartják, de tegnap voltunk a temetőben, és tele volt kisgyerekkel, az én gyerekeimet is vittem magunkkal.

Nem tudom felfogni kinek fáj az, ha a gyerek az iskolában, vagy csak otthon kifarag egy tököt, meg beöltözik mondjuk zombinak.

Egyébként is, 31 Halloween

1 mindenszentek ünnepe

2 halottak napja

Három különböző napon vannak, a Halloween nem a mindenszentek helyett van.

nov. 2. 07:12
 22/22 anonim ***** válasza:
26%
Igen, mi kb 5 éves korától ünnepeltük, DE: csokigyűjtésre soha nem mentünk, nem is csatlakoztunk ilyen kezdeményezésekhez. Minden évben volt egy kis beöltözés, dekorálás, aztán vagy mi hívtunk 5-6 barátot hozzánk vagy én vittem át a gyereket. Már kamasz, barátokkal jár Halloween buliba. Itthon csak egy faragott tököt raktunk ki az idén és tavaly az ajtó elé, és ettünk tökös ételeket, de azt egyébként is szoktunk. Nem értem 50+ nőként, hogy miért kell ennyire fanyalogni és utálkozni, miért fáj bárkinek is, ha valaki élvezi ezt az ünnepet? Egyet megértek, az zavaró, ha 5 percenként becsengetnek csokiért úgy, hogy nem volt megbeszélve vagy nem jelezted, hogy benne vagy, de ennyi.
nov. 2. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!