Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ünneplitek a Halloweent a...

Ünneplitek a Halloweent a gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogyan?

Ha nem, mit csináltok ma este?

tegnap 15:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Megyünk a szomszédságba csokit csalni :) Meg tököt faragunk, bár azt már tegnap megtettük. Holnap meg barátokhoz megyünk beöltözős házibuliba, ott már rajtunk is jelmez lesz. Ezt a beöltözősdit nagyon szeretik, na meg nyilván a kiló édesség is jó pont. A tök az inkább a mi örömünkre van, bár abban is lelkesen segítettek.
tegnap 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:
49%
Bőven elég farsangra jelmezt intézni, nem akarok pluszban erre is :D
tegnap 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Természetesen. Minden alkalmat megragadok, amivel neki örömöt és élményt okozhatok. Volt a kozsegunkben haloweeni buli, beoltozos, csoki gyűjtős, nasis, zenés. Faragunk tököt. Itthon is kifessuk magunkat, sütöttünk haloweeni sütit. Nem ijesztgetos, véres, gusztustalansagokat csinálunk, hanem ami vicces.
tegnap 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Hat nálunk összetett

Nem járunk el sehova gyűjtögetni stb, de itthon van "halloweeni nasi, meg beöltözős "buli"ugyanis a férjem szülinapja ma van, és azt ünnepeljük a gyerekekkel, mokazunk, játszunk, meg ilyesmik.(Lényegében Halloween stílusú bulija van évek óta ☺️)

tegnap 16:31
 5/14 Derjaderja ***** válasza:
28%

Faragtunk tököt és kaptak egy-egy kisebb jelmezt (boszi palást és pókos hajpánt illetve egy pókos köpeny és szörnyecskés sisak).

Ezt az egy héttel ezelőtti vendégségbe felvették, de az amúgy nem hallottunk volt csak simán átjöttek ismerősök.

Emellett kaptak halloweeni csókot (minden körítés nélkül).

Nem toltam túl mert el voltunk utazva, ma jöttünk haza, holnaptól meg már felváltva dolgozunk.

Tavaly nem volt utazás, akkor elmentünk a Póni Parkba vagy mibe egy ilyen rendezvényre.

Én még őszintén szólva barátkozom ezzel az egésszel, és most tartok a feladási fázisban.

tegnap 17:27
 6/14 Derjaderja ***** válasza:
40%
Hallottunk = halloween
 7/14 Derjaderja ***** válasza:
40%

Csókot = csokit

Pfff bocs

8/14 anonim ***** válasza:
89%

Gondolkodtam is, milyen finomság lehet az a halloweeni csók, talán

a négercsók pc neve? :D

tegnap 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Itthon gyártottunk jelmezt magunknak,és anyukámnál volt a buli.
tegnap 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Faragtam neki tököt, amit kis elemes mécsessel meg műpókokkal és pókhálóval kitettünk az utcára.

Meg vettem neki egy cuki halloween pulcsit ( [link] ), de azt igazából csak a zenebölcsiben látta rajta más 🙂

Felénk annyira a csokicsenés nem divat, és mivel még csak két éves múlt, így nem is szeretném egyelőre édességgel tömni, úgyhogy ez a része kimarad teljesen.

(Van a szomszédunkban egy Janker/Mr. Alkohol üzlet, ott nagyon profi ijesztő dekort sikerült összehozniuk, azt naponta többször meg kell néznünk séta közben, mert követeli, de a boltba bemenni nem mer 😀)

tegnap 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!