Ünneplitek a Halloweent a gyerekekkel?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, mit csináltok ma este?
Hat nálunk összetett
Nem járunk el sehova gyűjtögetni stb, de itthon van "halloweeni nasi, meg beöltözős "buli"ugyanis a férjem szülinapja ma van, és azt ünnepeljük a gyerekekkel, mokazunk, játszunk, meg ilyesmik.(Lényegében Halloween stílusú bulija van évek óta ☺️)
Faragtunk tököt és kaptak egy-egy kisebb jelmezt (boszi palást és pókos hajpánt illetve egy pókos köpeny és szörnyecskés sisak).
Ezt az egy héttel ezelőtti vendégségbe felvették, de az amúgy nem hallottunk volt csak simán átjöttek ismerősök.
Emellett kaptak halloweeni csókot (minden körítés nélkül).
Nem toltam túl mert el voltunk utazva, ma jöttünk haza, holnaptól meg már felváltva dolgozunk.
Tavaly nem volt utazás, akkor elmentünk a Póni Parkba vagy mibe egy ilyen rendezvényre.
Én még őszintén szólva barátkozom ezzel az egésszel, és most tartok a feladási fázisban.
Gondolkodtam is, milyen finomság lehet az a halloweeni csók, talán
a négercsók pc neve? :D
Faragtam neki tököt, amit kis elemes mécsessel meg műpókokkal és pókhálóval kitettünk az utcára.
Meg vettem neki egy cuki halloween pulcsit ( [link] ), de azt igazából csak a zenebölcsiben látta rajta más 🙂
Felénk annyira a csokicsenés nem divat, és mivel még csak két éves múlt, így nem is szeretném egyelőre édességgel tömni, úgyhogy ez a része kimarad teljesen.
(Van a szomszédunkban egy Janker/Mr. Alkohol üzlet, ott nagyon profi ijesztő dekort sikerült összehozniuk, azt naponta többször meg kell néznünk séta közben, mert követeli, de a boltba bemenni nem mer 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!