Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermek kardiológián mit...

Gyermek kardiológián mit csinálnak a gyerekekkel, milyen vizsgálatokat végeznek?

Figyelt kérdés

Paramami vagyok.

El szeretném vinni a kisfiamat kardiológiára hogy kizárjuk a szívbetegségeket, szívproblémákat.

Látszólag semmi panasza nincs a kisfiamnak, egészséges, de interneten annyi olyat olvasok, hogy gyerekeknek leáll a szívük. 😟

jún. 17. 10:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Tehát a tökéletesen egészséges, nulla panasszal élő gyereked akarod kivizsgaltatni a kardiologian? Tényleg paramami vagy. Kezeltesd magad
jún. 17. 10:20
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Tehát a gyerekedet fölösleges orvosi vizsgálatoknak tennéd ki?

Tudod, milyen stressz lehet ez neki?

Te azt a gyereket nem önmagáért szereted, hanem saját paranoiás vágyaid kiéléséhez eszközként használod.

Így nagy eséllyel torz lelkű, boldogtalan embert fogsz faragni belőle. Ez nem zavar?

jún. 17. 10:27
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Inkább magadat vizsgáltasd ki és kezeltesd.
jún. 17. 10:39
 4/19 A kérdező kommentje:

Jézusom 2-es válaszoló… magadból indulsz ki, ha ezt szűrted le a kérdésemből. 😁

És már miért lenne felesleges vizsgálat? Inkább legyen egy felesleges körünk!

Egyébként meg édesapjának szívproblémái voltak gyerekként, na őt vitték kardiológushoz! Tehát örökölhetett is akár, ami vagy megmutatkozik majd nála, vagy tünetmentes lesz és majd egyszer csak baj lesz belőle.

Amúgy meg hihetetlen, hogy ti válaszolók szülők vagytok, ha ebben a kategóriában válaszolgattok. Normális kérdést tettem fel, tapasztalatlan félős anyukaként, és egyből támadtok hogy magamat kellene kezeltetnem. Sajnálom a gyerekeiteket!

jún. 17. 10:55
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Az első válaszoló vagyok és tökéletesen egyetértek értek a többiekkel. A gyermekkori szivproblemak igen gyorsan kiderulnek. NULLA panasza van a gyerekednek. NULLA. Ennyi erovel vihetnéd agyi ct-re, mert mi van, ha agydaganata van, csinaltathatnal neki tudorontgent, mert mi van, ha tünet nélküli TBC-s, vagy kivetethetnéd a vakbelét, mert mi van, ha begyullad neki
jún. 17. 11:00
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Sajnálom a gyerekedet, kérdező.

A legjobb, ami történhet vele, hogy 20 év múlva majd pszichológus fogja rendbe tenni, amit te csináltál vele.

Hiába viszed el, hiába lesz negatív az eredmény, nem fog elmúlni a szorongásod. Majd találsz más szorongani valót. Ez fogja végigkísérni a gyereked gyerekkorát.

jún. 17. 11:07
 7/19 A kérdező kommentje:

Radiológián dolgozom, felesleges sugárnak nem teszem ki a gyerekemet!

Nem véleményetek a bosszantó, hiszen másként látjuk a dolgokat, és elfogadom hogy ti feleslegesnek tartjátok a vizsgálatot, hanem a stílus. Hogy egy anyuka írja a másik anyukának, hogy kezeltesd magad.

Elfelejtitek, hogy kerülhettek még olyan szituációba, amikor nektek kell a “kezelés”.

Az 5-ös válaszoló, aki az 1-es is volt, köszönöm hogy kifejtetted NORMÁLISAN a választ. Nem tudtam hogy ha van probléma náluk, az hamar kiderül.

jún. 17. 11:09
 8/19 anonim ***** válasza:
12%

Nem feltétlenül derül ki hamar… sajnos tapasztalat.

Az általános vizsgálat szerintem ugyanaz, mint a kontroll, mérnek vérnyomást és pulzust, pár perc EKG és egy szívUH. A legkellemetlenebb része a vérnyomásmérés, semmi extra. 🙂

jún. 17. 11:16
 9/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szomorú hogy ennyi ítélkezés van itt. És pláne hogy szülők vagytok ti is! Pontosan így kell ítélkezős gyerekeket felnevelni, akik csak bántják a másikat, ahogyan ti csináljátok, hiszen ti is mindenféle háttér sztori nélkül elítélitek a másik anyát.

A kisfiam IMÁD gyerekorvosnál lenni, és amikor engem kísért el vizsgálatra, beszaladt a vizsgálóba. Szerencsére jól fogadták és megmutattak neki mindent. Kétlem hogy traumaként élne meg egy vizsgálatot, szerencsére a gyerekem nem ilyen.

Okos édesanya leszek, témát lezárom, nem reagálok, ti nyugodtan éljétek ki magatok itt a kérdés alatt.

jún. 17. 11:23
 10/19 A kérdező kommentje:
8-as neked köszönöm a választ! 🙂
jún. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!