Gyermek kardiológián mit csinálnak a gyerekekkel, milyen vizsgálatokat végeznek?
Paramami vagyok.
El szeretném vinni a kisfiamat kardiológiára hogy kizárjuk a szívbetegségeket, szívproblémákat.
Látszólag semmi panasza nincs a kisfiamnak, egészséges, de interneten annyi olyat olvasok, hogy gyerekeknek leáll a szívük. 😟
"A kisfiam IMÁD gyerekorvosnál lenni, és amikor engem kísért el vizsgálatra, beszaladt a vizsgálóba."
Azért azt ugye tudod, elismered, hogy nem normális, ha egy kisgyerek szereti az orvosi vizsgálatokat, sőt, imád az orvosnál lenni, meg az se kellene hogy örömöt okozzon a számodra, hogy beszalad a vizsgálóba, ahova amúgy nem való....
Nekem szívzörejem van, szívritmus zavarom. Ennek ellenére magamtól el nem vittem volna a gyereket ok nélkül vizsgálatra.
Végül a háziorvos mind a 2 gyereknél hallotta a szívzörejt, emiatt mentem velük.
EKG-t és szív ultrahangot csináltak nekik.
Az én gyerekeim is szeretnek a háziorvoshoz menni. Ennek ellenére mind a kettő végigsírta a vizsgálatokat.
Lányom 3 hónaposan volt és majd ősszel megyünk 3 évesen kontrollra.
Fiam 4 hónaposan volt, 3 évesen volt kontrollon és majd jövőre, 6évesen kell visszavinnem.
No jó a nevét rosszul írtam ugy ahogy van, de a lényeg ugyanaz ...
Magánba fogod csak tudni vinni, mert gyerekorvos hasraütésre nem ad beutalót. Az nem indok, hogy "paramami vagyok". És igen, rengeteg szívbetegkisgyerek vár vizsgálatra, nem kéne az állami helyeket elòlük doglalni ok nélkül. Kérlek, gondolj bele, mi lenne, ha mindenki ezt csinálná, amit te. Nem lehetne bejutni. Így is nehéz.
Azt pedig tenyleg ne erősítsd benne, hogy az orvosi vizsgálat valami buli. Nekem ez nagyon fura, hogy boldogan szalad a rendelőbe. Az oltásokra sem emlékszik? Mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!