Ünneplitek a Halloweent a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan?
Ha nem, mit csináltok ma este?
tegnap 15:56
11/14 anonim válasza:
Nem.
A nagyijuk szülinapja volt ma, őt ünnepeljük ilyenkor, nem mást (már vége, mindenki ágyban).
Egyébként szünet előtt volt beöltözős buli a suliban, ennyi volt az "ünneplés".
12/14 anonim válasza:
Voltunk ma tökfaragó kézműves délutánon ahol be volt öltözve, aztán itthon is faragtunk 2 tököt. "Ilyesztő" mesét néztünk, aztán sötétben az udvaron keresett édességet. Egy édesség ösvény vezette az ajtótól az ajándékokig.
4 és fél éves a kisfiam.
13/14 anonim válasza:
Nem, semmit nem csináltunk, nem is tudtam, hogy ez ennyire elterjedt ünnep lenne itthon.
14/14 anonim válasza:
Két helyre is hívnak minket minden évben, mi pedig nem vagyunk semmi jónak az elrontói. Én összességében sosem tudtam hova tenni ezt az eseményt, ünnepet, akármit, de ha a gyerekemet az teszi boldoggá, hogy töknek öltözve sütizik a kis barátaival, akkor nekem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!