Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy korkülönbség köztünk és...

Nagy korkülönbség köztünk és gyerekvállalás? Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a párom 48.

Szeretnénk gyereket, mind a ketten, én kicsit a rózsaszín babás időszakra vágyom inkább, ő az, aki az egészet, nehézségekkel, mindennel együtt jobban akarja. Viszont tudom, hogy a köztünk lévő korkülönbség az nem kevés, a nagyszüleim az ő korában már engem tologattak babakocsiban... :D

Ahol az egyik fél idősebb volt az első baba születésekor, hogyan alakultak a mindennapok? Volt bármi nehézségetek ebből fakadóan?

okt. 30. 17:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
33%
Közöttünk 17 év van a férjemmel, ez még belefér. 10 éve vagyunk együtt, 3 gyerekünk van. Nálatok sok szerintem a korkülönbség. Nem vállalnék gyereket a helyedben..
tegnap 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!