Ikrek mennyi idősek voltak amikor úgy döntöttetek, hogy jöhet mégegy baba? (Nálunk most 1 évesek, viszont tapasztalatom ugye nincs mikor lenne a legideálisabb)
Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 22:46
1/3 anonim válasza:
Nem ikrek, de egy év van a nagyok közt. Amikor a kicsi egy éves volt, akkor kezdtük újra próbálkozni, majdnem 2 volt, mire megszületett. Jobb volt a kisebb korkülönbség, de a 2 év sem vészes. 😊
2/3 anonim válasza:
Én nem vagyok a kis korkülönbség híve. Minimum 3 évet szerettem volna a gyerekek között, majdnem 4 lett, de nekem így volt tökéletes. A szülés után 2 évig gondolni sem tudtam következőre.
3/3 anonim válasza:
2 év 8 hónap van az ikrek és a kicsi között.
Másfél éves korukban kezdtünk a próbálkozást, hogy legyen harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!