Valaki vállalt 45+osan gyermeket? Tapasztalatok?
30 nekem a max, 24 évesen lettem anya, 29 vagyok, nem vállalnék már most sem mégegyet..
40 felett pláne nem, ha addig nem lett volna inkább már utazgatnék, kutyám lenne, nem pelenkázni akarnék.
Én 24 éves koromra kibuliztam magam, 14 éves koromtól 24-ig kb minden péntek szombat este mentünk, bőven elég volt. 19-től 24-ig rengeteget is utaztunk a férjemmel, mondjuk azt most is gyerek mellett is. Dolgoztam is 17-től, estin érettségiztem, levelezőn diplomáztam, 7 év munkaviszonnyal mentem szülni, 3 éve már újra dolgozok vezető pozícióban, szóval semmiről nem maradtam le.
Ha már van 2 gyereked pláne nem szülnék, azt hittem egy sincs..
Férjem 33 volt mikor született a gyerek, nagyon sokallta ő is, volt olyan régi barátja akinek már iskolás gyereke volt.
#1 voltam
Amúgy miért olyan/ olyanok válaszolnak, akiknek nem szól a kérdés? Megerősítést keresnek ilyenkor vagy mások felett próbálnak pálcát törni?
Mármint tök jó, hogy 24 évesen szültél, de ez hogy jön a kérdéshez?
#7es
Az előző párom 8hetes terhesen hagyott ott, miután bele verte a fejem a falba mert nem akartam elvetetni a gyerneket. A mostani párommal a kórházban ismerkedtem meg (ott dolgozó) és 7 hónapos terhesen vállalt fel, és sajátja ként neveli a kisfiam. Több kérdés ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!