Valaki vállalt 45+osan gyermeket? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok itt férfiakra, és nőkre is. Vagy pl nőkre akiknek a férjük volt 45+. Én még csak 35 vagyok, de a párom 46! Nagyon vágyunk egy közös gyermekre, csak félünk belevágni! (a nagypapának/mamának fognak nézni az óvodában hozzászólások nem érdekelnek köszönöm) itt inkább a türelemre erőre ilyenekre gondolok. :) köszönöm2023. máj. 19. 15:35
21/28 anonim válasza:
Ja csak neki nem lesz probléma ha a 20-30as éveiben a pelenkázásod.
22/28 anonim válasza:
Mert 60 évesen sokkal könnyebb lesz pelenkázni a 80-90 éves szülőket, ja várjunk…
23/28 anonim válasza:
Manapság amúgy rengetegen szülnek 35 éves kor körül, ha jól tartjátok magatokaf, nem fogtok kilógni a sorból egyáltalán. De a 40-es friss szülők sem extrém ritkák.
24/28 anonim válasza:
Igen. 60évesen már nem kisgyereket nevel, nem feltétlenül menne nyaralni az ember stb.
25/28 anonim válasza:
Ja 60 évesen ássam el magam, hát én nyaralnék bocsi.
Meg azért, mert 1-2 embert gondozni kell az nem mindenkire vonatkozik.
Van öregek otthona és én ha úgy érzem, hogy teher vagyok megfelel, vagy van házibeteg gondozás, ahol élek önkormányzat biztosítja.
26/28 anonim válasza:
Aha. Napi 1 órát. Nyilván segítség, de a nagyja a rokonokra marad.
27/28 anonim válasza:
Mivel szültem 18 évesen is majd akkor felváltva elintéznek. Sajnos én több olyat ismerek a hol a majdnem 80 ápolja a gyerekét.
28/28 anonim válasza:
Párom 54 éves volt mikor megszületett az első közös gyermekünk. Neki nincs másik, nekem már akkor volt 2 lányom.
Most tervezünk egy utolsó közöset is, 56 éves lesz idén, én meg 35 :)
Én amúgy magasról tojok rá, ki mit gondol erről, tehet egy szívességet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!