Kis város vagy nagy város, ha gyerekvállalásról van szó? Írjatok tapasztalatot, véleményt. (részletek lent)
Életlehetőség szempontjából a gyereknek annál jobb, minél nagyobb a város, Budapesten indul a legtöbb eséllyel egy gyerek.
De itt sok egyéb szempont is játszik, azok nem ilyen objektívek.
Én született bp.-i vagyok,ezáltal elfogult is.Bár,Anyukám részéről minden rokon az Alföldön él(Kkfházán).Én nem tudom elképzelni,hogy 30-40-50-100 ezres városban éljek hosszútávon.Az nagyon jó volt,hogy a nyarakat,téli tavaszi szüneteket ott töltöttük.Egy nagyvárosban több lehetőség van(óvoda,iskola választás,tanfolyamok,különórák,szórakozás(bábszínház,cirkusz,színház)sportolási lehetőség,ha-Isten ne adja-fejlesztésre van szüksége a gyereknek,de igaz ez az orvosi ellátásra,a vásárlása,mindenre.
Ami egy kisváros előnye,hogy nagyobb biztonságban,nyugalomban nevelkedik a gyerek,sokkal barátságosabb,összetartóbb közegben.Szerintem az igazán ideális az lenne,ha iskolás korig egy kisebb városban/településen nevelkedne,amikor iskolába kerül egy nagyvárosba élhetne.Nekünk annyi a szerencsénk,hogy Bp. egyik jó,de külső kerületében kertes házas zöldövezetben élünk.Ha bármit szeretnénk csak bemegyünk a belvárosba,és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!