Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy korkülönbség köztünk és...

Nagy korkülönbség köztünk és gyerekvállalás? Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a párom 48.

Szeretnénk gyereket, mind a ketten, én kicsit a rózsaszín babás időszakra vágyom inkább, ő az, aki az egészet, nehézségekkel, mindennel együtt jobban akarja. Viszont tudom, hogy a köztünk lévő korkülönbség az nem kevés, a nagyszüleim az ő korában már engem tologattak babakocsiban... :D

Ahol az egyik fél idősebb volt az első baba születésekor, hogyan alakultak a mindennapok? Volt bármi nehézségetek ebből fakadóan?

okt. 30. 17:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
80%
Egy közel 50 éves férfival ne akard összekötni az életed. A gyerekkel is csak kicseszés egy nagypapa korú apa. 40 évesen pelenkázhatod a férjed, a fiad pedig lehet a gimi végén temetné
okt. 30. 17:58
 2/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom, te milyen környezetben nőttél fel, de nálunk még a 90 éves dédiket sem kell pelenkázni.
okt. 30. 17:59
 3/41 anonim ***** válasza:
94%
Mióta vagytok együtt? Együtt éltek? Az ilyen nagy korkülönbség _általában_ nem működik hosszútávon, mert nagyon (NAGYON) máshol tartanak a felek az életútjukon. Kivételek persze mindig vannak. A mindennapok alakulásának nem látom mi köze van a nagy korkülönbséghez.
okt. 30. 18:41
 4/41 anonim ***** válasza:
67%
Az ismerőseim közt van olyan, ahol a nő 25 éves, a férfi 45. Már van egy 3 éves gyerekük, ők speciel jól megvannak, jól működik a házasságuk. De szerintem ritka az ilyen. Én speciel nem tartom jó ötletnek, el nem tudnám képzelni, hogy ilyen nagy korkülönbséggel össze jöjjek egyáltalán vkivel. De nem vagyunk egyformák, van akinek apakomplexusa van.
okt. 30. 18:47
 5/41 A kérdező kommentje:

3 éve, azóta együtt is élünk. Az elején még nyilván úgy, hogy hol nála, hol nálam aludtunk, utána átcuccoltam hozzá, de néhány holmim a lakásomban maradt, aztán 2 éve a lakásomat kiadtam. Azóta a lakcímkártyámon is az itteni cím szerepel, most vettünk együtt telket, tavasztól reméljük elkezdhető lesz az érdemi építkezés is.

Szóval komolynak komoly a kapcsolatunk, lánykérést tervez.

Vele/nála dolgozom, ha lediplomáztam, teljes állásban is ott fogok. Szóval nagyon egyben vagyunk, igazából a nap 24 órájából 20-at együtt töltünk általában.

okt. 30. 18:47
 6/41 anonim ***** válasza:
31%
Neki hány gyereke van? Lehet, van neki, csak nem mondta, ezért nem akarja.
okt. 30. 18:49
 7/41 anonim ***** válasza:
90%

Eszembe nem jutna egy apukám korabeli emberrel gyereket vállalni, főleg nem 23 évesen.

A rózsaszín babás időszak meg nem létezik csak az 5 éves kislányok fejében, akik játék babával játszanak.

okt. 30. 18:52
 8/41 anonim ***** válasza:
84%
Vele/nála dolgozom, ha lediplomáztam, teljes állásban is ott fogok. Szóval nagyon egyben vagyunk, igazából a nap 24 órájából 20-at együtt töltünk általában - neked véged van, jobb ha tudod. Te nem a párja vagy hanem a rongya. Majd leesik amikor a radiátorhoz láncolt :D
okt. 30. 18:52
 9/41 A kérdező kommentje:

Nincs gyereke. 3 év kapcsolat után csak feltűnt volna... Azért nem annyira nagy város Budapest. De nyilván, akár a saját apámnak is szaladgálhatnak eltitkolt gyerekei a nagyvilágban. Ennyire erővel akkor senkivel ne akarjak közös gyereket, mert biztos van 1-2 eltitkolva?

Ő akarja jobban a babát, ezt is leírtam. :)

"neked véged van, jobb ha tudod."

Miért? Maximum azért, mert nagyon szeretem, de szerintem ez még a jobbik eset.

De nem függök tőle semmilyen szinten, az, hogy vele dolgozom, azért van, mert ez így jó és kényelmes nekünk. De hidd el, ha akarnám, két perc alatt lenne másik hely, ahol dolgozhatok egyetem mellett, vagy éppen már diplomával a kezemben. Sosem függtem férfiaktól, nélküle sem esnék kétségbe egy percig sem.

"Te nem a párja vagy hanem a rongya."

Sajnálom, ha számodra a törődés és a ragaszkodás ezt jelenti. :(

okt. 30. 18:58
 10/41 anonim ***** válasza:
74%
Jól van butuska, jól van. Ámítsd csak magad :D
okt. 30. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!