Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy korkülönbség köztünk és...

Nagy korkülönbség köztünk és gyerekvállalás? Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a párom 48.

Szeretnénk gyereket, mind a ketten, én kicsit a rózsaszín babás időszakra vágyom inkább, ő az, aki az egészet, nehézségekkel, mindennel együtt jobban akarja. Viszont tudom, hogy a köztünk lévő korkülönbség az nem kevés, a nagyszüleim az ő korában már engem tologattak babakocsiban... :D

Ahol az egyik fél idősebb volt az első baba születésekor, hogyan alakultak a mindennapok? Volt bármi nehézségetek ebből fakadóan?

okt. 30. 17:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
80%
Ugye megengeded, hogy inspirálódjak az élettörténetedből? Majd küldök egy példányt a könyvemből. 🥰
okt. 30. 19:19
 22/41 anonim ***** válasza:
84%
Menj be a Kőgazdag fiatalok című műsorba. :D
okt. 30. 19:20
 23/41 A kérdező kommentje:

A szegény kislányt is beraknák a szülei, ha lenne rá lehetőségük. Szóval erről ennyit, a mai világban képtelenség boldogulni kapcsolatok nélkül.

21-es, nem gondolom, hogy az élettörténetem egyedi lenne. :)

okt. 30. 19:20
 24/41 anonim ***** válasza:
46%
Jess thick az ispirációm, elolvastam már pár könyvét,szóval te csak kipótoltad a hiányzó részleteket.
okt. 30. 19:23
 25/41 babyboom567 ***** válasza:
62%
Szüljél nyugodtan, majd megoldod.
okt. 30. 19:27
 26/41 A kérdező kommentje:
Jó, és 25 válasz után írna esetleg még olyan, aki ilyen élethelyzetben volt? :)
okt. 30. 19:28
 27/41 anonim ***** válasza:
87%
Eléggé kamu gyanús a kérdésed egyébként. De igen én úgy válaszoltam az előbb hogy hasonló korkülönbséggel vállaltam gyereket. Viszont az elszomorító szerintem hogy teljesen a párodra illetve a szüleidre alapozod a karriered, saját sikerekre nem vágysz?
okt. 30. 19:31
 28/41 A kérdező kommentje:

Igen, a tiéden kívül pedig érkezett még 20+ válasz, ami vagy arról szólt, hogy a gyerekvállalás nem rózsaszín, vagy arról, hogy "rongy" vagyok a páromnak és biztos van már gyereke.

"saját sikerekre nem vágysz?"

Vannak saját sikereim. De arra tényleg nem vágyom, hogy egyedül küzdjek és legyek olyan, mint a magyar átlag.

okt. 30. 19:35
 29/41 anonim ***** válasza:
47%
26 éves vagyok, a férjem 49, 1 éves a fiunk. Tervezünk még egy gyereket, és nem csok miatt, szerintem ezzel mindent elmondtam :) ha igazán szeretitek egymást, akkor ne itt tegyél fel kérdést, meg sehol máshol se, hanem hajrá! :)
okt. 30. 19:41
 30/41 A kérdező kommentje:
Persze, szeretem, meg az utóbbi fél évben érzem többször, hogy akár már holnap lennék terhes... Szóval érzem, hogy szeretnék babát, de ez azért tényleg egy egész életre szóló döntés, nem olyan, hogy melyik kabátot vegyem meg, hová menjünk nyaralni stb. És ugye ismeretlen az egész terep, nem tudom, milyen lesz, hogyan változik majd az életünk.
okt. 30. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!