Túl sokat költöttem ruhára, cipőre a gyerekeknek?
Az "egyszerre", az itt 2 hónap. Ha augusztus közepétől mostanáig összeadnád, mennyit költöttél, lehet te is meglepődnél!
1 kabátot 2 évig?... Hááát... egyszer volt hasonló, nagyon megtetszett egy, amugy hasznalt kabát, bár kicsit nagy volt, de megvettem mert kb. 1500 ft volt. Hordta is, de azért nem volt az igazi méretre. Következő télen nagy várakozásokkal telten elővettem, és kicsi volt! 1-2x volt rajta, de egy vastagabb pulcsi mar nem fert alá, ujja rövid. Amúgy ezt 2x is történt hasonló. A tavaszi ruháinak töredéke volt jó őszre.
Összejön az. Enyémek 7 és 9 évesek (fiú-lány tehát nincs öröklés), ha mindketten egyszerre növik ki a ruhájukat, az rengeteg pénz.
Én nem számoltam őssze, de egy C&A rendelésre elment 80 ezer, de vásároltam több boltból is, bőven 100 feletti a vége.
"8 éve mikor a nagy kicsi volt 10000 Ftbol bevasaroltam ruhát neki a Tescoban. Most 2-ruhadarab jön ki annyiból ott."
Mondjuk ez sem igaz, mármint vannak persze baromi drága F&F ruhák, de azért mindig van egy csomó leárazott ruha is, akár 50%-al leárazva. Volt, hogy nyáron 700 forintért vettem polókat ovira a gyereknek, mert amúgy én is szeretem az F&F-et.
Szerintem az is elrontod, hogy egyszerre veszel meg mindent és akkor nyilván azt tudod megvenni, ami éppen van. Én, mint írtam, simán megveszek előre 1-2 méretet, amikor találok valamit olcsón, aztán mire oda jutunk, már csak pár dolgot kell újonnan vagy drágábban megvenni.
Nekem 2 fiam van, 3 éves és 10 hónapos, és a nagyobbik születésekor semmit sem kaptunk az égvilágon, mert nem volt más babás ismerősünk még, és első gyerek volt a családban. Utána én is sokat küszködtem, mert az én fiam most lett 3 éves és 105 centi, tehát neki 110-es ruha kell, amivel átlag 4-5 évesek szoktak lenni, nem az éppen csak 3 évesek. Nálunk minden egy évszakig tart, aztán elrakom, mert kicsi.
Nekem ami bejött spórolásra: használtan venni az apróbb babaruhákat, 80-as méret fölött pedig kabátok, téli orkánruhák, azok között rengeteg az átnőtt hirdetés.
Tesco f&f vagy h&m akcióban bármi, mert strapabíróbb, mint a pepco/sinsay. Nem minden, de pl az ovis gyalázós melegítőket most kivártam egy leárazást 1000-1200 ftokért halásztam össze h&mről, több darabot, több méretben, pólók szintén.
Cipőket , ha márkásakat szeretnél, a brendonon érdemes nézni, mert vannak ilyen akciós hetek, vagy kollekcióváltások, akkor pl dd step vagy geox cipőket lehet kapni nagyon jó áron. Mi szoktunk venni használtan is, bár azért itt leköpnek mindig, de azokból is ki lehet fogni jobb darabokat.
De abban egyetértek, hogyha erre nincs energiád vagy kedved, és különösen, ha nem kapsz tényleg szó szerint semmit másoktól, akkor jó drága tud lenni a gyerekruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!