Az a gyerekek veszélyeztetése, ha a különélő szülő nem biztosít megfelelő felügyeletet a láthatason nála levő gyerekeknek?
5 és 7 évesek. A 7 éves autista. Igen, ők mondták, mikor hazajöttek az apjuktól.
A dühtől nem látok! Én ezt azért érzem kiakasztónak, mert ő felháborodik mikor megütik magukat a játszótéren, mondván nem vigyáztam rájuk eleggé, most meg meg a telefont is rámcsapja, miután beleordít, hogy az ő ideje van és ne szóljak bele, melózott, hagyjam aludni, majd letiltott mindenhol.
Szerencsére most nem lett baj, de mi lesz így legközelebb?
5#
Gondolom ez fènyes nappal törtènt nem este. Azert ez nem normàlis
Biztos, hogy nem füllentettek, mert hazajöttek és elmondták, hogy az apjuk alszik, az apjukat meg hiába hívtam, csak a fent leirt módon reagált.
Én éjszaka is őrjáratozok, mert tudom, hogy a nagy néha megindul a saját feje után, rács van az összes ablakunkon, mindent kulccsal zárok stb. Ezért is irtam, hogy nem biztositja nekik a megfelelő felügyeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!