Az a gyerekek veszélyeztetése, ha a különélő szülő nem biztosít megfelelő felügyeletet a láthatason nála levő gyerekeknek?
Igen, az anyjuk vagyok.
Azért elkeserítő, ha ez nem veszelyeztetés! Nem a láthatasát szeretném korlátozni, csak azt, hogy megértse, oda kell rájuk figyelnie.
Amúgy még most sem hívott vissza, tehát még most is alszik. ☹️
5 és 7 évesek már nem olyan kicsik, hogy folyamatosan a fenekükben kell lenni. Ha általánosan gyerekbiztos a lakás, a gyerekek ép értelműek, akkor ennyi idősen azért nem kell 0/24 éber őrzés.
Persze más vízparton, strandon, medencénél....stb.
Na de zárt lakásban?
Persze-persze nálatok speciális, de akkor szabasd ehhez a láthatást!
Nálunk 8 az auti, 5 az nt kicsi és simán aludhatnék mellettük elég régóta. Őszintén bababarát bezárt szobában (ablakokon is zár) siman aludtam mellette, amikor 1,5 volt.
A gyerekek kimásztak a konyhaablakon és a kerítésen és hazajöttek 11 körül, én egy órával kesőbb hívtam, mikor rámcsapta a telefont meg letiltott. Az anyja este 7-ig bírta cérnával és átment felkelteni. Gőze nem volt róla, hogy a gyerekek eljöttek. Engem még nem hívott, kíváncsi vagyok, fog-e.
Nem lakunk közel egymáshoz, gyalog kb 1 óra, Pest, kertváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!