Ha nem adatok be a gyerekeknek a COVID oltást, és meghal, akkor az gondatlanságból elkövetett halált okozó veszélyeztetés? És ha beadatom, és a vakcinától lesz valami baja, akkor is meghucolhatnak veszélyeztetés miatt?
Figyelt kérdés
Csak mert alá kell írni a beleegyező nyilatkozatot, amin vállalni kell a felelősséget.2021. aug. 18. 11:10
1/15 anonim válasza:
Nem kell vállalni a felelősséget, ne terjessz álhíreket!
2/15 anonim válasza:
Nem. Ez annyit tesz, hogy nem mégy jobbra-balra perelni orvost, vagy mást, hogy attól halt meg, vagy a hiányától. Elfogadod, hogy nem vonható más felelősségre ilyen esetben.
3/15 anonim válasza:
Ez úgy működik, hogy ha nem oltatod be és meghal, akkor mekkora barom vagy, ha meg beoltatod, és utána hal meg, akkor természetesen nem az oltástól halt meg.
4/15 anonim válasza:
Az oltásba is belehalhat. Nem egy ilyen embert ismerek. Teljesen lutri kire hogy hat a vírus vagy az oltás
5/15 anonim válasza:
Nem kötelező oltás, úgyhogy nem számít veszélyeztetésnek ha nem adatod be a gyereknek.
Ha beadatod és baja lesz, az sem fog veszélyeztetésnek minősülni, hiszen nem te tehetsz arról, hogy rosszul reagált a vakcinára.
6/15 anonim válasza:
4.
Te személyesen tőbb embert ismertél, akik az oltásba haltak bele? Azért én ezt nem hinném.
7/15 anonim válasza:
Gyerekek alíg halnak meg..De ha felnőttként a delta előtt most nem vagy beoltva akkor én a helyedben már rendelnék koporsót..Csak idén 7 oltástagadó barátom vesztettem el..Mind 40 alatti volt..Covidban haltak meg..
9/15 anonim válasza:
Igy nevetett a gyerekkori barátom is..37 évesen aztán elvitte a Covid
.Engem nem mert beoltottam magam..Én most tv-t nézek..Neki a szemét épp kukacok rágják..Szokjátok meg ezt az állapotot beoltatlanok..
10/15 anonim válasza:
Inkább a halál mint az oltás. Gyanítom hogy a haverod ugyanúgy röhög rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!