Túl sokat költöttem ruhára, cipőre a gyerekeknek?
Én évente nem költök ennyit a 2 gyerekemre (3 és 5 évesek)
Pedig rengeteg ruhájuk/cipőjük van...
Lehet venni 3ezerért is cipőt meg 40 ezerért is. Itt ez a nemmindegy.
3,5 és 1,5 éveseim vannak.
A ruháik 90%-át turiban és Marketplacen veszem, a nagynak pl. tavaly vettem egyben hibátlan C&A őszi kabátot és téli kabátot 5 ezer forintért. Előnyőm, hogy a gyerekek egynemüek, így a kicsinek egyelőre nem vettem semmit cipőn kívül.
Én jellemzően 3-4-500 forintot költök max. egy ruhára, most ovikrzdésre vettem pár nadrágot újonnan a nagynak, mert már nem találtam, nem volt időm turizni, de amúgy ha alkalmanként elmész és előre is megveszel 1-2 méretet, simán összr lehet szedni új állaootú ruhatárat potom pénzért.
Most 104-est hord a fiam, de már a 110-es méret felét is összeszedtem.
Cipőre költök inkabn, mert abból jellemzően új D.D. Stepet veszek.
6!
Múlthéten vettem a nagynak edzőcipőt. Lidlibe, akciós kosárban. A talpa világítós ráadásul. Annyi baja volt, hogy a 4 égőből 3 világít benne.
2800Ft volt.
A kicsinek kb 2 hete vettem, pepcoba sima edzőcipőt, 3200Ft volt.
Nem lehetetlen :)
4#
Cipőre én se sajnálom a pénzt, újat kap, évszaknak megfelelőt, normális márkát. A 8 éves gyereked már lehet, hogy nem vesz fel használt cuccokat, mert ciki, de az 1 évesnek nyugodtan nézhetsz használtan. Komplett ruhacsomagok vannak Marketplace-en 10 ezerért, egy szezonra. Én most vettem 2500 Ft-ért egy overál alsót a lányomnak, télikabátot is fele annyiért lehet venni, mint a boltokban. A kinőtt, normális állapotú cipőket pedig el szoktam adni, ami abból bejön, azt visszaforgatom a gyerek ruháiba.
Amúgy gyerekenként kb. 75 ezer Ft nem olyan sok, hamar összejön, ha cipővel, kabáttal, mindennel együtt veszed, új ruhákból.
8 éves lesz a gyerekem.Szerintem 8 év alatt költöttem kb ennyit ruhára.
5éves koráig a ruhák nagy részét örököltük, és rengeteget jártam gyerekruhabörzére.Igazán új ruhái most vannak sulikezdésre.Azért azt is tegyük hozzá, hogy rettenetesen megdrágult minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!