Túl sokat költöttem ruhára, cipőre a gyerekeknek?
Biztos nem költenék ennyit.
2hete vettem a fiamnak a papcoba melegítőket. 1500Ft/db.
Mára mind az 5nek lyukas a térde...
És ne azért, mert gagyi, hanem mert kúszik mászik benne az oviban.
Azért tegyük már azt hozzá, hogy nem mindenki örököl és dobnak hozzá csakúgy egy gardróbnyi gyerekruhát ajándékba, ahogy én tettem sógoromékkal. Én senkitől nem kaptam semmit, főleg nem használhatót. max. anyukámtól kaptam még a lányomra sok ruhát, de mióta beteg, szegény nem tud turizgatni.
Én a fiamnak próbálom olcsón kihozni, (használtan is veszek ruhát) de ígyis nagyon sokba kerül. Ez van. Talán azoknak jó, akiknek több kicsi gyerekük van és rá tudják adni a kisebbre a nagyobb ruháját, de ez is csak addig kivitelezhető, amíg kicsik. Mikor már nagyobbak lesznek (kamaszok) azért ott nem tudod megtenni ezt
Mivel ovi-iskola kezdés volt, évszakváltas, szerintem elmehet ennyi, ha nem használtat veszel, vagy csak csak pár dolgot hasznaltan.
Nálam egy gyerekre ment el az ovikezdés miatt majdnem ennyi, java reszt mert duplan kellett (oviban hagyósra és itthonra is) esőruha, melegebb és hidegebb időre egyaránt. Benti cipő oviba, itthonra, öszi cipő, gumicsizma oviba, itthonra. Ovis jatszós ruhák - nálunk nincs örökölt ruha - leggingsek, pulcsik, pólók, harisnyak, 2 farmer, 2 ruha (harisnyat nem veszek hasznaltan, pepcobol es tescobol vannak, összesen 6 db mert minden nap hordja, önmagában ez volt 8000 ft!). Minden tavalyit kinőtt. A téli kabátjat hasznaltan vettem, az overalokat lidl-ből szoktam. Mindez tök simán 100 000 körül van.
Attól függ hol vásárolsz. En kost Sinsay leárazásban 25ért bevásàroltm 2 gyereknek, ami épp kellett. Ma meg vettünk a Lidlben hótaposót, sínadrágot az egyiknek, síkabátot a másiknak, mert azt nőtték ki. Az 18 ezer volt.
Tavaszig már nem kell nekik semmi magyobb cucc, de ha látok jó áron ezt-azt mindig veszek.
2 gyerekem van, soha nem költöttem ennyit egyszerre.
Méretváltás... Csak itt olvastam eddig erről. Nem tudom elképzelni, hogy ma csak 116ost hord, holnaptól 122est.
Nálunk ha valami kilyukad, megy a kukába. Ha valamit kinő, megy az is utána vagy valahova. De hogy mindent egyszerre kelljen megvenni?! Nekem ez új.
Mi havonta veszünk 1-2 új ruhát. 2évente kabátot. Pedig 2 kisgyerekem van, akik nőnek.
Cipőt se egyszerre mindenkinek. Ha pl az egyiknek kicsi, akkor veszek. De a másiknak ott van ami még jó.
Fiamra pl jó lesz a tavaly tél végén vett bajancs idénre. 5éves.
Soha senkitől nem hallottam még ezt a méretváltáskor vásároljunk be egy ruhatárat dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!