Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hajfestés?

Szülés után hajfestés?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy 9 hónapos lányom. És mikor kiderült hogy terhes vagyok, én onnantól nem festettem hajat mivel azt mondták hogy nagyon egészségtelen a babára nézve és baja lehet belőle. Viszont, így lassan 2 év után nagyon le van kopva, ki van fakulva.

Alapból szökés barna hajam van, és Loncolor 6.22-est használtam mindig mert ez a szín tetszett nagyon. (Sötét lila). Érzem és látom magamon hogy nagyon elhanyagoltam magam, szeretném használni újra a Loncolort de tartok tőle őszintén hogy a lányom megijedne. Fura szokása hogy fél a fekete hosszú hajú nőktől, séta közben vagy üzletben is akár ha meglát egyet elkezd sírni, ezt még egyenlőre nem nőtte ki. :/ attól tartok hogy tőlem is félne ha át festeném a hajam. Szerintetek hogy csináljam?

szept. 28. 06:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Minden egyes nap látogatnak sógornőmék pici kora óta, és ahogy meglátja ordít tőle, mástól a családból nem.

Lányom a keresztanyjától ordított úgy 7 hónapos korától egy éves koráig..

Hidd el nem a sógornőd fekete haja miatt ordít....

De te tudod, ha szerinted azért akkor úgy van.

Ha úgysem akarod festeni a hajad mert a gyerekedet felted, hogy megijed akkor minek írtál ki kérdést?

Javasolták fesd a hajad nyugodtan, de neked ezek nem jó válaszok.

Akkor tudod mit?

Ne fesd be és ennyi

szept. 30. 11:31
 32/32 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom, hogy a fekete hajúaktól fél, mert ez nem csak sógornőmre vonatkozik hogy fél tőle. Van 2 másik szomszéd is akinek hosszú fekete haja van, tőlük is fél, ha elmegyünk vásárolni, és például a pénztáros is hosszú fekete hajú, akkor is ordít. A szőkékkel meg a többivel semmi baja. Tudom furcsa, de fogalmam nincs miért pont ez ami nem tetszik neki. Ezen kívül akárhogy próbálkozom, minden hangos zajtól fél hiába próbálom szokatni már pici kora óta. (Fúrógép, fűnyíró, porszívó, hajszárító, stb.) Régebben attól is félt ha "Z" betűt hallott. Nagyon sok mindentől fél.
okt. 2. 06:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!