Szülés után hajfestés?
Szóval, van egy 9 hónapos lányom. És mikor kiderült hogy terhes vagyok, én onnantól nem festettem hajat mivel azt mondták hogy nagyon egészségtelen a babára nézve és baja lehet belőle. Viszont, így lassan 2 év után nagyon le van kopva, ki van fakulva.
Alapból szökés barna hajam van, és Loncolor 6.22-est használtam mindig mert ez a szín tetszett nagyon. (Sötét lila). Érzem és látom magamon hogy nagyon elhanyagoltam magam, szeretném használni újra a Loncolort de tartok tőle őszintén hogy a lányom megijedne. Fura szokása hogy fél a fekete hosszú hajú nőktől, séta közben vagy üzletben is akár ha meglát egyet elkezd sírni, ezt még egyenlőre nem nőtte ki. :/ attól tartok hogy tőlem is félne ha át festeném a hajam. Szerintetek hogy csináljam?
Minden egyes nap látogatnak sógornőmék pici kora óta, és ahogy meglátja ordít tőle, mástól a családból nem.
Lányom a keresztanyjától ordított úgy 7 hónapos korától egy éves koráig..
Hidd el nem a sógornőd fekete haja miatt ordít....
De te tudod, ha szerinted azért akkor úgy van.
Ha úgysem akarod festeni a hajad mert a gyerekedet felted, hogy megijed akkor minek írtál ki kérdést?
Javasolták fesd a hajad nyugodtan, de neked ezek nem jó válaszok.
Akkor tudod mit?
Ne fesd be és ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!