Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után hajfestés?

Szülés után hajfestés?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy 9 hónapos lányom. És mikor kiderült hogy terhes vagyok, én onnantól nem festettem hajat mivel azt mondták hogy nagyon egészségtelen a babára nézve és baja lehet belőle. Viszont, így lassan 2 év után nagyon le van kopva, ki van fakulva.

Alapból szökés barna hajam van, és Loncolor 6.22-est használtam mindig mert ez a szín tetszett nagyon. (Sötét lila). Érzem és látom magamon hogy nagyon elhanyagoltam magam, szeretném használni újra a Loncolort de tartok tőle őszintén hogy a lányom megijedne. Fura szokása hogy fél a fekete hosszú hajú nőktől, séta közben vagy üzletben is akár ha meglát egyet elkezd sírni, ezt még egyenlőre nem nőtte ki. :/ attól tartok hogy tőlem is félne ha át festeném a hajam. Szerintetek hogy csináljam?

szept. 28. 06:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%

És az ilyenekből lesznek a kőkemény érzelmi bántalmazók.

"Hát miattad nem festettem a hajam, hogy te ne ijedj meg, hogy mersz elmenni a barátodhoz, tartozol nekem, brühühü"

Ez nem szeretet, amit csinálsz kérdező, teljesen el van torzulva a belső iránytűd.

Harmadszor is ismételni tudom magam. Pszichoterápia.

szept. 28. 09:44
 22/32 anonim ***** válasza:
71%

Ugyanúgy festettem szülés után, mint terhesség alatt és előtte... 🤷

Ordítani fog? Majd megszokja, mint minden mást

szept. 28. 09:56
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és válaszokat. Félre informálódtam.
szept. 28. 11:50
 24/32 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj, bőven ráérsz befesteni ha majd leérettségizett. Akkor talán majd nem ordít hetekig, 1-2 nap és túl lesz azon,hogy az anyjának lila haja van.
szept. 28. 12:17
 25/32 anonim ***** válasza:
38%
A kérdésre adott válaszok sokkal gázabbak, mint maga a kérdés. A stílus maga az ember, veletek meg nem szeretnék sehol sem érintkezni lehetőleg...
szept. 28. 13:56
 26/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem is kell 25-os, hala a jo egnek🥰
szept. 28. 14:06
 27/32 anonim ***** válasza:
53%
Máskor tájékozódj jobban. Nyugodtan festhetted volna terhesség alatt is megfelelő festékkel
szept. 28. 14:22
 28/32 anonim ***** válasza:

14

Valahol mégis igényességi mutató a fodrász is.

Lehet, hogy te tudod ápolni a hajad otthon. Én elhiszem neked.

De azért a legtöbb embernek lenő a haja, néha törik itt ott. Belelóg a fufru a szemébe és akkor még az őszülésről nem beszéltünk. Meg elveszti a formáját.

Én nem tartom szépnek amikor valaki csak növeszti világnak a haját, fodrász nem látta 5 éve. Van akinek ritkítani is kell mint nekem.

Azt meg nem hiszem, hogy az átlag ember olyan szépen letudja saját magának vágni otthon. Lehet azt hiszi, de kevés az esélye.

Egy nő ezerszer jobban néz ki és érzi is magát mikor kilép a fodrásztól.

Ez van, ez is egy szakma mint a többi. Lehet otthon bíbelődni vele de a szaki munkáját nem lehet helyettesíteni.

Ez igaz minden másra is a szakácstól a szobafestésig.

Úgy hogy biztassuk a kérdezőt, hogy adjon magára.

szept. 28. 15:49
 29/32 anonim ***** válasza:
Fogják nagyobb traumák is érni, mint hogy rájön, az emberek hajszíne változhat. Főleg akkor, ha ennyire elzárod mindentől, ami szerinted ijesztő.
szept. 29. 13:10
 30/32 A kérdező kommentje:

Kaptam itt hideget meleget..

Ennek érdekében elmondanék egy-két dolgot.

Mivel nehezen jött össze a baba (2 évig próbálkoztunk), és a terhességem elejétől kezdve az utolsó hónapig még a vizet is kihánytam szó szerint, nekem egyáltalán nem tett volna jót a hajfestés, és az orvosom is megmondta ha nem szeretnék rosszat magamnak és a babának kibírom azt a pár hónapot festés nélkül.

Nem vagyok igénytelen, ettől függetlenül rendszeresen jártam/járok fodrászhoz, egyedül a festés maradt ki.

És igen, féltem a gyerekem mert nemrégiben volt egy rohama mikor megijedt, és azóta figyeljük hogy újra megtörténik-e mert akkor irány az orvos epilepszia gyanúval. Én pedig nem szeretném a gyermekem tönkre tenni egy hajfestés miatt.

Az pedig hogy megszokja, kétlem. Minden egyes nap látogatnak sógornőmék pici kora óta, és ahogy meglátja ordít tőle, mástól a családból nem. Tehát bárhogy próbálom megszokatni, nem szokja meg.

szept. 30. 06:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!