Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Költesz magadra is kisgyerek...

Költesz magadra is kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés

Én eddig költöttem, nem rengeteget, de amit gyerek előtt szoktam, azt továbbra is megvettem magamnak, bár ruhából kevesebbre volt így szükségem, és mostanában a Vintedre is rászoktam, úgyhogy végül is ruhára kevesebbet költök. Ezen kívül kb 2-3 havonta járok fodrászhoz, és van pár kozmetikum, amikhez ragaszkodom. Dm-ben kapható márkák, semmi extrára nem kell gondolni. Szóval eddig ezekre költöttem, viszont lejárt a Gyed, már a Gyest kapom, és így már egyre jobban meggondolom magamnak mit veszek.

Ti hogy vagytok ezzel? Költötök magatokra is?

aug. 31. 20:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20%

20as és az meg se fordul az okos kis buksidban hogy nem egy válaszoló írt hasonlót?:-D Mert lehet meglep de ide nem egy ember kommentel.

19es, ha gyes-en van a gyerek minden bizonnyal ovis, vagy most kezd oviban, így anyukát kb a semmiért tartja el a férje mert a gyerek napközben óvodában van.

De nekem mindegy, csak engem zavarna ha a férjemtől kéne tisztálkodási szerekre sírni, mert a segélyem semmire se lenne elég.

szept. 1. 12:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyes az 3 eves korig jar, az ovoda 3 eves kortol kotelezo.

Ki ul otthon gyes alatt gyerek nelkul?

szept. 1. 13:00
 23/28 anonim ***** válasza:
21%
Menjél dolgozni. Ha nem oda, akkor máshova. Ne legyél segélyen élő. Marha ciki.
szept. 1. 13:20
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én itthon vagyok több éve, két gyerekem van, a kicsi 2 éves.

Még itthon leszek egy évet, de lehet hogy kettőt.

Érdekes nem kell a férjemnek könyörögni semmiért, a fizetése ugyanúgy az enyém is..Soha nem volt vita tárgya nálunk, ki keres többet, vagy ugye, hogy én nem keresek

szept. 1. 13:39
 25/28 A kérdező kommentje:

Ezt én sem értem, miért kellene könyörögni a pénzért a férjemnek, csak mert itthon vagyok? Házasok vagyunk, minden közös, ő is volt munkanélküli, addig én "tartottam el". Én sem önként vagyok itthon, ahogy írtam, ahogy tudok, megyek vissza dolgozni. Ha nem vesznek vissza, keresek mást, de az sem 2 hét lesz valószínűleg, mert felénk nem túl sok a munkalehetőség, és egy kisgyermekes anyukáért nem hiszem hogy sokan fognak kapkodni.

Egyébként köszönöm mindenkinek a választ! :)

szept. 1. 13:50
 26/28 anonim ***** válasza:
76%

És tök véletlen azonos értékeléssel...

Na mindegy, szarok rá, én nem minősítek senkit.

Nem kell kuncsorogjak semmiért, volt, hogy neki nem volt munkája, akkor én kerestem, most meg másképp van. A számla közös, a pénz egy helyen van, nálunk nincs enyém/tiéd, max a fogkefe meg a fehérnemű 🤣

szept. 1. 14:01
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Kezd El Most munkát keresni pont ezért .
szept. 1. 14:53
 28/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem voltam gyesen, gyed után mentem vissza dolgozni, pont azért, hogy magamra is tudjak költeni.
szept. 1. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!